Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy moze mi ktos poradzic

Mam powazny klopot ...

Polecane posty

Rok temu poznalam bartka . Wtedy wiedzial ze jestem w kalsie maturalnej oczywiscie nie byla to prawda . Bylam w 2 kl liceum ale tylko dlatego ze wczesnie nie zdalam . Balam sie powiedzic mu o tym ciagle klamalam . Az do teraz gdy okazalo sie ze jestem w ciazy planujemy slub a on nadal mysli ze juz skonczylam szkole .Nie wiem jak mam mu powiedzic prawde , jest mi bardzo ciezko .Najchetniej klamalabym dalej ale nie wiem co mam robic .Prosze o pomoc moze rozmowa pozwoli mi zebrac mysli . Moja mama dowiedziala sie o wszystkim powiedziala mi ze z nim porozmawia oczywiscie wyjasni wszystko jest bardzo zla na mnie Powiedzialam jej ze to moja sprawa Wiem ze zle robie ale to juz zabrnelo tak daleko .

Gość Malinkaa82
Powiedz mu prawde :) bo bedziesz brnela w klopoty dalej :) Powiedz ze niezdalas bylo ci ciezko (zalezy dlaczego tez nie zdalas) wstydzilas sie powiedziec i tak wyszlo Tylko jak to mozliwe ze on nie wie skoro jestescie ze soba ??? pewnei to samo miasto znajomi

Gość echo jedynki
Teraz chwalenie się swoim wykształceniem nic nie zmieni , ale skąd weźmiesz środki do życia ?

Gość echo jedynki
swojej matki nie mieszaj w wasze sprawy, ile masz lat żeby Twoja matka rozmawiała z facetem, który jest ojcem dziecka ? NIE RÓB PRZEDSZKOLA !

Gość Aniołeczek154
Może on nie wie dlatego,że w ciąży nie z nim.

wlasnie nie chce zeby mama z nim rozmawiala ale ona ma dosc tego ze ja go oszukuje i chce to powiedziec . On ma ciezko charakter i nie wiem jak zareaguje . Nie zdalam bo przeszlam powazna chorobe ale co to ma za znaczenie

Wszystko teraz mnie przerasta nie daje sobie z tym rady , Ja nie wiem co zrobie gdy on mnie zostawi a gdy mu powiem prawde ... on pewnie tak zareaguje , to bedzie koniec wszystkiego

Gość powiedz mu prawde
o chorobie itd,

Gość usuń ciąże ruską metodą
zalej pipę wodą i zapchaj watą, jak się nie utopi , to sie udusi i kutas

Ja nawet kiedy byl termin matur udawalam ze przystepuje do egzaminu ... niby zdalam ustny na 4 . Za daleko to zaszlo . Myslalam zeby po slubie dokonczyc szkole potajenie tak zeby sie nei dowiedzial . Mpze pwoeim mu ze chodze na jakies policealne nie wiem .

usuń ciąże ruską metodą zalej pipę wodą i zapchaj watą, jak się nie utopi , to sie udusi i kutas Tu nie o ciaze chodzi nigdy nie pomyslalam zeby usowac

Nie masz prawa wydawac takic opinji o moim dziecku . TO WSTYD ... JAK MOZESZ PISAC TAKIE BZDURY

Tyle to ja wiem . Z tym ze nei widze zadnego wyjscia ... zadnego jak tylko klamac dalej .Wiesz gdybym mu teraz powiedziala to byl by koniec mojego malrzenstwa .

Gość orinooko
Musisz mu powiedzieć, nawet ryzykując, że Cię zostawi. Najgorsze w związku jest krętactwo. Powiedz, że chcesz z nim porozmawiać, ale umierasz ze strachu i żeby wobec tego nie utrudniał Ci powiedzenia czegoś ważnego, bo i tak ze strachu cała się trzęsiesz.

Ja sama nie wiem czy bym wybaczyla tak naprawde . Sama nie wiem jakbym sie zachwowala . Duzo ryzykuje . A co Ty bys zrobila na jego miejscu ?

Ja jestem tak zdesperowana ze oddalabym dusze diablu tylko zeby to si enie wydalo . Umieram ze strachu o kazdy dzien w ktorym on moze poznac prawde