Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellllkaa79

test ile po .....

Polecane posty

Gość ellllkaa79

Witam, po jakim czasie można zrobić test ciążowy, stosunek 14 dni temu , spóźniona miesiączka dzisiaj 4 dzień...czy są one wiarygodne???

Gość Carmen69
Po 6 dniach możesz zrobić pre test, jest wiarygodny ;) Wcześniej nie radzę bo małe są szanse że wykryje te hormony od dziecka. A masz regularną miesiączkę? Jak tak widzę to kochałaś się chyba w owulację. Nie za dobrze...

Gość masak09
regularny mam okres...czyli po 14 dniach powienien być wiarygodny?

mi przed okresem nie wykazał test ciąży mimo iż była dlatego polecam zawsze czekać na dzień pojawienia się miesiączki, skoro okres juz sie spóźnił to możesz nawet w tej chwili zrobić a nie z moczu porannego :)

Gość Carmen69
Po 14 już jest wiarygodny, Szczególnie, że Ci się spóźnia. Najlepiej testy robić w dniu spodziewanej miesiączki, a że takowa nie nastąpiła to tym bardziej teraz. A jeśli nawet nie kochaliście się w owulację to na bank w dni płodne a to też nie za dobrze... Starasz się czy nie? :)

Gość ellllkaa79
nie staram sie o dzidziusia ;(

Gość Carmen69
Ojej... Wiem co czujesz, już 2 razy bałam się ciąży... Ale trzymam kciuki, myślę, że będzie dobrze ;) W razie czego jest jeszcze coś takiego jak aborcja tabletkami zwykłymi bez recepty... Tylko, że one są strasznie drogie (ponad 600 zł a trzeba kupić jeszcze jakieś inne na dodatek). Ale nie usuwaj, tak Ci tylko mówię;) W razie czego: http://www.womenonwaves.org/set-397-pl.html

Gość ellllkaa79
promujesz te tabletki??? o co chodzi???