Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreallll

problem z WLOSAMI pomozcie!!!!!

Polecane posty

Gość loreallll

hej nie wiemdlaczego ale moje wlosy nie moga sie zregenerowac,mialam "mysi" blond pieky popielaty ale zaczelam rozjasniac to bylo pare lat temu, kiey zauwazylam ze sie niszcza fryzjerka mi podpowiedziala zeby zmienic na ciemny blond albo brazowy, poszlam na kolor czerwony:/.... potem z tego kolor schodzilam z powrotem na moj "mysi" popielaty blond pasemkami ale wlosy tak zniszczylam ze szok! od juz paru miesiecy regeneruje je bardzo drogimy preparatami ktore kupuje w salonach typu loreal po 35 funtow za pudelko ale to nic nie pomaga, wlosy juz sa cienkie i lamliwe dodam ze niesety zeby okryc ich zla jakosc uzywam prostownicy codziennie raz tylko, nie wiem co robic:(

Gość ANiaNAIANIANAIANAIAAA
ja tam swoich wlosow nie farbuje są 19 lat w swoim naturalnym kolorze i nie musze ich prostowav bo mam prose z natury hee ;PP po co niszczysz sobie włosy? zostaw je w spokoju..:P

Gość tjaaaaa....
zrezygnuj z prostownicy, bo tylko sabotujesz swoje działania

Gość loreallll
l jak nie uzwam prostownicy to wygladam jak miotla mam istne siano nawet po maskach do wlosow i sie kreca szcegolnie z przadu ani to fale ani loki takie nie ujarzmione cos dlatego uzywam prostownicy

Gość cienkie i łamliwe
bo popalone rozjaśniaczem i prostownica

tez mam bardzo zniszczone wlosy, i tez codziennie rano je prostuje...i probowalam juz chyba wszystkich odzywek jakie mi wpadly w rece.....kupowalam tez w salonach i na allegro...i jestem teraz na kupnie jakiejs nowej ale juz sams nie wiem jaka kupic, mam strasznie suche i lamliwe wlosy :(...moze ktos probowal jakiej godnej polecenia ?

Gość loreallll
wiem ze to od prostownicy ale mam do wyboru albo przestac uzywac prostownicy i wygladac okropnie jak jakas czarownica a nie chce zeby wlosy mnie szpecily albo uzywac prostownicy i tkwic w martwym punkcie, widze wiele dziewczyn na ulicy w rozjasnionych wlosach i na pewno prostuja je i rozjasniaja ale maja strasznie zadbane izdrowe jakich one produktow uzywaja??

Gość kamilospoierdolos
Przefarbuj sie kurfa:P moze siano bedzie pasowalo do innego koloru wlosow ;P

Gość cienkie i łamliwe
chyba genetycznie mają grubsze i mniej podatne na zniszczenia włosy. ja tez chociaz dobrze i zdrowo się odżywiam, uzywam drogich masek mam cienkie i popalone /połamane włosy 😭

a może spróbój myć je szamponami dla dzieci one mają mniej chemii. i koniecznie zrezygnuj z prostownicy lepiej je jakoś ciekawie upiąc