Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krlolkarnia

pytania do uztkownikow emule

Polecane posty

Gość krlolkarnia

sa tutaj tacy?

Gość krlolkarnia
mam sporo pytan! mam emule plus v1.1f mam 53 serwry sciagniete z jakichs stronek ale jak wylaczam emule i wlaczam kompa nastepnego dnia to serwry znikaja i trzeba je sciagac od nowa:/ pozatym owszem udaje sie polaczyc z serwerami ale zadna piosenka sie nie sciaga zmienialam cos w ystawieniach z 5 dni temu i wtedy sie ladnie sciagnely 3 i szybko a teraz kompletnie nic, wiec na bank mam cos zle ustawione pomzoesz?

Gość dnoooooo i mul
ŚCIĄGNIJTA SE MAJTKI ZŁODZIEJKI PIERDOLONE

Gość Tylko Obama
wielbiciel to nie kobieta

Gość krlolkarnia
co mi da odinstalowamnie? ja musze ustawienia miec dobre

Gość krlolkarnia
no dalam 3 tylko i nie dzisiaj, z 2 dni temu, poza tym sa ciagle czerwone, nawet 1% sie nie sciagnal

Może po prostu nikt nie ma tych kawałków? Albo jedna dwie osoby, z którymi nie może połączyć...? Wrzuć jakiś bardzo popularny, który ma kilkaset źródełek i zobacz czy ściągnie.

Gość krlolkarnia
wlasnie w tym sek ze to sa bardzo popularne kawalki i maja wiele zrodel specjalnie takie bralam poprostu sie nie sciagaja cos musze miec zle ustawione gdzie ja mam niby ten katalog?

W takim razie może być problem z firewallem. Zobacz jakie masz ID w emule obok listy serwerów... HighID czy LowID? Katalog prawdopodobnie... C:\\eMule\\config\\AC_ServerMetURLs.dat zależy gdzie masz emule zainstalowane.

Gość krlolkarnia
ja mam plik met a z dat mam inne ale nie serwery mam addreses.dat i wkleilam tam to podane przec Ciebie ale nic to nie dalo