Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlo0otte

Laserowe usuwanie znamion, pieprzyków.

Polecane posty

Gość charlo0otte

Wiem, że już tysiące razy był ten temat podejmowany, ale chciałabym się dowiedzieć o konkrety. ;) Właściwie już jestem zdecydowana na usunięcie kilku pieprzyków, tylko nie wiem gdzie (nie to, że się nie boję, ale są to znamiona na twarzy i uważam je za nieestetyczne i jestem po prostu zdeterminowana, by je usunąć ;D). Chodzi mi głównie o województwo świętokrzyskie, lub mu okoliczne. ;) Jeśli ktoś jest zorientowany, to prosiłabym o odpowiedź. ;)

Gość gość
Ja również zdecydowałam się na usunięcie kilu pieprzyków. Mam problem - gdzie to zrobić. Znacie w Gdyni jakieś miejsce, gdzie warto iść?

Gość gość
Nie wiem gdzie w Gdyni można usunąć pieprzyki, ale w Gdańsku najlepiej iść tu: http://www.drpernak.pl/ Mają bardzo dobry sprzęt i zabieg jest praktycznie bezbolesny. Wiem bo sama leczę się u nich już od dawna.

Gość gość
a gdzie można to zrobić w okolicach Katowic?

Gość gość
ja mogę Wam polecić mojego doktora z Katowic. przyjmuje w tej poradni naczyniowej www.chirurgnaczyniowykatowice.pl miałam u niego zabieg usuwania kilku znamion,bo zaczęły mi coraz bardziej przeszkadzać. wszystko odbyło się sprawnie i bezpiecznie,więc myślę,że to dobry specjalista.

Gość Luiza889
Jak ktoś mieszka w wawie to polecam Lecznicę Melitus i dr Olędzką :) Kobieta zna się na znamionach, jak mało kto. Często wypowiada się w mediach na ten temat. Ja byłam u niej na dermatoskopii i przebadałam wszystkie znamiona na ciele. Warto wykonać takie badanie przed usunięciem znamion!