Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

kończę właśnie 40 tc.... mam dość!!! Od nocy bolą mnie plecy i pobolewa brzuch. Mam nadzieję, że do jutra coś się ruszy, bo jak nie to dostanę do głowy...

Już niedługo... Ja chciałabym być na Twoim miejscu, a jestem "dopiero" w 28tc :) 3mam kciuki za Was :)

dzięki :) juz nawet nie boje się porodu.... mam dośc opuchniętych kostek ;p

Gość marta1979....
hahha tez mialam dosc opuchlizny ,tylko jak po porodie stanelam przed lustrem to troche sie przerazilam :P

też się pewnie przerażę.. trzeba się będzie wziąść za siebie :D

Gość lalolaaa
ja strasznie przechodzilam ciaze i myslalam,ze nie wytrzymam do 40tc no i tak sie stalo,ze ktos mi podarowal 3tyg meczarni bo urodzilam wczesniej zdrowego synka:)

znam Twoj bol....ja jestem w 36 tyg i tez z checia dalabym zawiezc sie juz na porodowke, hehe:). meczy mnie to czekanie i zmeczenie pojawiajace sie po wykonaniu nawet drobnych czynnosci. nawet nie puchna mi stopy, moze troche dlonie, szczegolnie po nocy. no i przede wszystkim chcialabym juz zobaczyc, przytulic synka!! pozdrawiam wszystkie zjednoczone w oczekiwaniu:)

dalej nic.. mojemu synkowi chyba sie nie spieszy. Byłam dzisiaj u lekarza, szyjka zamknięta a na dodatek synuś ułożony pośladkowo..

Hehe, nic się nie martw :) W ciągu najbliższych kilku/kilkunastu dni urodzisz i będziesz tulić malucha :) Przede mną jeszcze długa droga - 28tc, a w dodatku jutro idę do szpitala, bo mam za wysoki cukier ;> 3majcie kciuki!

28 tydzień :) kiedy to było...ehhhh.. wtedy jeszcze nie wyglądałam jak hipopotam :) dobrze, że jakiś czas temu ściągnęłam obrączkę, bo teraz musiałabym ją rozcinać chyba ;p