Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ot ..co.....

czy zaprosilybyscie faceta na randke?

Polecane posty

Gość .....ot ..co.....

ja mam ochote ale sie krepuje :( albo inaczej, jak pokierowac rozmowa zeby mnie gdzies zaprosil???

Gość sadf.gkus
zaproś. . . poważnie wielu jest nieśmiałych facetów w dzisiejszych czasach niestety :( co ci zalezy zrob ten pierwszy krok

ja bym nie zaprosila . Nie ma takiej opcji . Zapytaj go tak z glupa, jak to jakis kolega 'kiedy pijemy?' moze sam sie domysli :P

Gość wszystko jedno
a czemu nie? ja bym od razu walila,jak jest okazja to trzeba ja brac. czegos sie boisz?

Gość .....ot ..co.....
jestem prawie pewna ze mu sie podobam i ze jest niesmialy. ale ja tez naleze do niesmialych dziewczyn i wstydze sie cos mu zaproponowac :O nie powiem prosto z mostu: umowimy sie? co zrobic, jak nakierowac rozmowe zeby mnie gdzies zaprosil?

a bo wiesz, ostatnio wyszedł film x, przeszłabym się na niego do kina... słyszałam, że w kawiarni x są świetne lody... najbardziej na świecie lubię kawę x w lokalu x, musisz spróbować... i takie tam różne :)

Gość .....ot ..co.....
a mi to ryba- wlasnie o takie wskazowki mi chodzilo :)

jak po tym nie powie: "to może się tam wybierzemy?", to sama od niechcenia rzuć: "hej, może masz czas w ten piątek? jak nie teraz, to kiedy indziej...", i nawet jak się nie zgodzi na ten piątek, to będzie pamiętał o tym kiedy indziej i za jakiś czas jak znowu powiesz coś w tym stylu, to już mu się żarówka zaświeci :) tzn powinna :)

Gość .....ot ..co.....
dzieki za rady :) sprobuje wdrozyc je teraz w zycie;) myslicie ze kino to dobre miejsce na pierwsza randke?

Gość wszystko jedno
no ale w kinie to nie pogaasz,aj bym poszedl przed albo po na pizze czy cos takeigo.

pod warunkiem, że potem będzie spacer lub kawa, żeby można było pogawędzić trochę, randki są po to, żeby w sposób miły poznawać, pogawędka jest do tego jednak niezbędna :)

Gość .....ot ..co.....
wiem, ale gadka o tym ze chetnie obejrzalabym jakis film mi sie spodobala:) a tak to co powiem, mam ochote sie napic z toba piwa, to kiedy robimy wypad? raczej to odpada

Gość cream w pomarańczy
piątek 13 jest dobry ;)

Gość .....ot ..co.....
a jak zaproponuje piwo to nie wyjdzie na to ze jestem "nieporzadna"? czy lepiej jest zaproponowac kawe czy cos w tym stylu?

Gość Marcus Fenix
Buahahaa faceta na kawe ?????? Chyba zwariowałaś.... na kawe to sobie mozesz z kolezanka pojść.. Na wypad na browara to kazdy sie zgodzi...... no niema bata poprostu !!! Chyba ze to jest jakas ciota ktora brzydzi się piwkiem czyli taka baba tyle że w spodniach :)

Gość .....ot ..co.....
podawajcie jeszcze jakies pomysly bo jestem juz tak zdesperowana ze szukam natchnienia na stronie bravo :O

ja nie przepadam za piwem ...czy jestem ciota ? raczej nie bo gustuje w mocniejszych drinkach ...labedziową wode zostawiam malolatom 🖐️