Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dulka111

Pomocy ...

Polecane posty

Kiedy Się gole na wzgorku lonowym jednorazowka depilatorem czy tez kremeem wyskakuja mi ochydne wypryski ... Co powinnam z tym zrobic przecie nie mozna wciaz miec zarostu w tym miejscu ... pomocy

Gość ktooos
idź do kosmetyczki na depilacje woskiem - koszt to około 30 zł a efekty znikają po 4tyg. pójdź też do skórnego najpierw żeby zlikwidować wypryski.

Ja stosuję po depilacji krem z tanity, jakiś grejfrutoey chyba, był dołączony do opakowania z plastrami i jest ok, nic się nigdzie nie pojawia...

Ale krem dokladnie nie wydepiluje :( a do kosmetyczki raz wstydze sie a 2 nie zawsze jest kasa

Gość ktooos
nie ma czego się wstydzić - jedynie co to można się bać. bo boli :) wydaje mi się że dla Ciebie to albo wosk (najlepiej u kosmetyczki właśnie) albo zwykła maszynka. a za depilator - gratuluje bo ja bym nie dała rady się TAM wydepilować:p pójdź do skórnej ona może Ci coś doradzi

Gość samasobie
po co zakładasz 2 raz ten sam temat? depilator dobra rzecz, da się wytrzymać ;) no i peeling koniecznie

Gość ktooos
hehe ja nie wytrzymuje na łydkach a co dopiero TAM:P wole wosk - sekunda i po krzyku