Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Naprawde... prosze pomóżcie ten kretyn Moderator007 dopisuje nowe osoby....

Polecane posty

jabłko... jak bys nie byl za przeproszeniem "pajacem" :P to by sie toba ciec nie zainterwsowal ale i tak mam to w .... trafil idiota na idiote> czy mam sprzedawac bilety na walke ? :D :P

Gość A możesz mi powiedzieć
Jak mu zablokować dostęp do forum? Wystarczy, że usunie ciasteczka :-P

Gość gVa
ty w ogole masz pojecie o ciasteczkach i do czego one sluza? to bylby szczyt glupoty zeby tam zapisywac info o banach. One sa zapisywane w bazie danych napewno - ip delikwenta i dodatkowe zasoby wedle tworcow kafeterii.

Gość podarte gacie
dla mnie jest najważniejsze aby moderatorka nie kasowała bardzo fajnych tematów z których można się pośmiać :)

jabłko twoje dylematy nie wpłyna na Twój imperatyw wow nawet sie rymuje :O dupek jesteś jablko i palant i świnia a Twoje przeprosiny... wsadź je sobie tam gdzie słońce nie dociera bo grales chamsko świńsko obrzydliwie a ja jak jakas głupia naiwna gimnazjalistka rozmawialam Toba szczerze :P \":O :O nawet jak byles Jimena 😭 kurwa mać 😠 byłes okrutny jablko nawet jak na net nie pisz do mnie wiecej nie waż sie 😠

Samanto wspólczuję ci nie sadziłem ,że tu największe palanty na tym topie przebywają.:P