Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_samochodzik

dziewczyna nie moze od tylu - czy rzucic ja?

Polecane posty

Gość pan_samochodzik

sluchajcie, moja laska nie moze od tylu (na pieska) bo ja boli, mowi ze to tylozgiecie i nie da sie z tym nic zrobic, nawet do ginekologa nie chce z tym isc. mam ochote ja rzucic. czy sadzicie ze ginekolog moze cos tutaj pomoc? ja uwielbiam od tylu i nie wyobrazam sobie zycia erotycznego bez tego. pozdro

Gość ajmi
rzuć ją byle szybko i by nie cierpiała

Gość Rzuć ja natychmiast
Rzuć ją dla jej wlasnego dobra. Moze poszuka sobie wtedy prawdziwego mezczyzny, a nie zwykłego gówniarza takiego jak ty.

Gość ajmi
:) zgadzam się

Gość ajmi
ja rozumiem Ciebie, ale uszanuj też ją i lepiej odejdź teraz...

Gość pan_samochodzik
powiedzialem jej zeby poszla do ginekologa, a ona ze tylozgiecia nie da sie leczyc. to czemu mi od razu nie powiedziala ze nie moze od tylu??

dla niektórych tylko piepszenie się liczy w życiu... albo zwykła prowokacja albo faktycznie ktoś ma taki głupi umysł 💤

Gość Rzuć ja natychmiast
Dlaczego gowniarza? Bo tak sie zachowujesz. Mężczyzna, który naprawdę kocha kobietę nie rzuca jej z takiego powodu. Chyba, że jej nie kochasz, a wasze relacje sa czysto łóżkowe. To tym bardziej zachowujesz się jak gówniarz, bo jesli tylko o seks chodzi to skoro Ci z nia nie pasuje to nie masz sie nad czym zastanawiać tylko od razu zerwać. Zdecydowany i stanowczy mężczyzna tak by zrobił.

wiesz co? a moze poprostu masz za krotkiego by miec rozkosz z innych pozycji? dla mnie masz glupie podejscie ;/ jak ci nie pasuje to ja zostaw zamiast czepiac sie niewiadomo czego

Gość pan_samochodzik
nie mam krotkiego, mam 20 cm. zartuje, mam NORMALNEGO, natomiast pozycja od tylu daje jedyna w swoim rodzaje rozkosz - widzisz pupe i ja czujesz, wchodzisz ostro do samego konca, mozesz polapac za piersi i jednoczesnie jak laska sie odwroci to calowac. pokaz mi inna pozycje w ktorej na raz masz tyle doznan........

Gość ajmi
SŁUCHAJ, JA CIĘ ROZUMIEM, i dobrze radzę, ZOSTAW JA TERAZ jesli tego nie zrobisz, zdradzisz ja

Gość pan_samochodzik
dokladnie zostawie ja, anala sie brzydze poza tym i tak by sie nie zgodzila, a od tylu nie moze bo ma tylozgiecie. impas. nic sie nie da z tym zrobic, trzeba szukac sobie nowej laski.

Gość asia88-84
popieram poprzedniczke masz zapewne malego!!! chccesz ja zucic bo nie chce od tylu?zalosny smarkacz!!!

Wiesz co Ci powiem? Zostaw ją bo tylko nabawi się przy tobie kompleksów i żadne z was sobie nie poużywa. Ty może znajdziesz sobie pojemną dziewczynę a ona normalnego faceta :))

Gość ajmi
dajcie spokój, każdy ma coś, co kocha, gdy tego nie ma, to staje się obsesją, to jest normalne... i nie znaczy, ze chodzi mu tylko o to.

Gość no tak jak ktos zna tylko
..2 pozycje-od tylu i misjonarska,to trzeba kobiete kopnac w d..:)Mlody i glupi jestes,ale dla jej dobra ja zostaw bo sobie kobieta zycie erotyczne przy tobie spieprzy...Nie ma to jak miec faceta głaba,szczerze jej wspolczuje.

Gość pan_samochodzik
po prostu przy pozycji od tylu sa najlepsze doznania, bo masz dostep do wszystkiego na raz.

Gość ajmi
nie kazdy bedzie mial z nią te problemy... serio :]

do wszystkiego?yhmm i twoim zdaniem tylko od tylu...proponuje poczytac moze jakies poradnik..skoro tak myslisz...albo lepiej nie,zostaw ja w spokoju-i to nie dla twojego a dla jej dobra.

szczerze jej wspolczuje tak ograniczonego partnera..

Gość pan_samochodzik
co wy tak o to jej dobro, ja lubie w lozku dziewczyny aktywne i takie ktore uwielbiaja jak sie je ostro wezmie od tylu i pociagnie za wlosy.

Gość ajmi
a ile czasu jestescie razem?

wlasnie to co ty lubisz...a pomyslales choc raz o niej-co ona lubi?jak ma byc tylko twoim workiem na sperme..lepiej znajdz sobie jakas zdzirke,ktorej nic i z nikim jej nie przeszkadza.

Gość ajdiana
weź ją zacznij wreszcie traktować jak kobietę, a nie gumową lalę do dmuchania. Jak Ci tylko na seksie zależy to żadna Ci nie dogodzi.

Gość pan_samochodzik
ja jej robie wszystko to co ona lubi: wszystkie pieszczoty i minete, chociaz nie lubie robic minety, ale robie to dla jej dobra! a ona nie chce zebym w nia wchodzil od tylu... bo ja boli. i gdzie tu sprawiedliwosc? he?

a przy robieniu minety(jakie to slowo jest paskudne) cos cie boli?co bys powiedzial gdyby ona zaproponowala ze bedzie cie analnie penetrowac..bo ja to podnieca?i nie wazne ze cie boli..ona to lubi i koniec...Jakbys sie poczul gdy po twojej odmowie stwierdzila ze d..jestes nie facet i sex z toba jest najzwyczajniej w swiecie nudny(pewnie i tak tak mysli skoro tylko od tylu lubisz)

Gość pan_samochodzik
normalnie bym sie poczul, kiedys sie spotykalem z dziewczyna, niby sie jej podobalem, ale jak sie rozebralismy to ona stwierdzila ze mam za wątłą klate i nie podobam jej sie i sie nie podnieci. i co, mialem ja zdzielic czyms po glowie albo zmuszac? odpuscilem i poszukalem innej. zycie. ona dobrze wie, ze mi nie odpowiada to, ze ona nie moze od tylu, ale jakos nie potrafi tego zrozumiec i zawsze zmienia temat jak o tym zaczynamy gadac.