Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moherer

zaglądając od czasu do czasu na forum

Polecane posty

Gość moherer

stwierdzam że niektórzy ludzie tutaj mają już niezły odlot, zakłądając topiki w których mówią do kogoś kogo nie ma. Niezła jazda ale ze swojej strony polecam spróbować pomyśleć co z tym zrobić bo jak tak dalej pójdzie to całkiem wam sprzet wysiądzie i będzie nieciekawie. A swoją drogą leczycie się może psychiatrycznie? ( to do tych co zakładają te schizolskie topiki)

ale czasami można się pośmiać aczkolwiek częściej należałoby płakać...

Gość moherer
widze ze tu ludzie pisza ktorzy maja problemy, tacy ktorzy lubia problemy, ew. szukaja porady, i te jestem w stanie zrozumiec, ale nie rozumiem po co zakladac tematy pisane do nikogo/do kazdego. To juz jest objaw choroby w ktorej sie nie wie ze sie jest. Co innego czlowiek ktory ma problem takiego jestem w stanie zrozumiec, nie rozumiem skad sie biora takie jednostki i jezeli to czytaja to radze zeby cos z soba zaczely robic bo to juz jest niebezpieczne. Chodzi mi o to ze powinny pomyslec o swoim uzlaeznieniu od KAFE i ze jest ono juz na takim poziomie ze staje sie zagroznieniem dl anich.

Gość moherer
Kocham cię mój skarbie i mam nadzieję że niedługo będziemy razem :)

Gość zmiksowany kaloryfer
racja racja, bo trzeba miec niezle poprzestawiane w arteriach jelitowych zeby miec nick truskawka_w_paski

Gość kabel bezprzewodowy
głosy mi kazały😭

Gość moherer
co ci kazaly glosy?

Gość kabel bezprzewodowy
1.wymyślić dziwny nick 2.wpisac się w temacie, który zbyt wiele nie wnosi 3.poczekać cierpliwie czy ktoś łyknie haczyk:classic_cool:

Gość zmiksowany kaloryfer
jak nie wiadomo o co chodzi, to na pewno chodzi o tworczy bezsens poklepany po rurce doprowadzajacej dobry humor do sieci