Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.nana.

Lęk przed dentystą.

Polecane posty

Jak pozbyć się lęku przed dentystą ? To moja największa fobia, tak się zaniedbałam, że siędze i płacze bo czeka mnie najprawdopodobniej leczenie paradontozy :( jestem załamana ;(( Jak pozbyć się tego lęku?;(

Gość Szumiący wiatrserio
Co do dentysty, pomoże medytacja. Pozwól sobie na komfort wyciszenia, bez literatury i specjalnych technik. Nic Ci się nie stanie, jestes silna. Nie martw się. Uśmiechnij się... :)

Oczywiście tylko jak wejdę ogarnie mnie panika nad która ciężko zapanować :( może z poczucia bezsilności i kontroli ... hmm :( na dodatek boje się , ze mi zęby do wizyty powylatują;(

Daleko mieszkasz ale lubie twoje literackie podejście do świata :) Sama studiuje polonistyke... :P :)

Gość Szumiący wiatrserio
Hey, a na UW może studiujesz? Mieszkam w Skierniewicach. A Ty? Odezwij się do mnie na maila, jeśli możesz oczywiście. I nie bój się nic. Lekarz dendtysta jest od tego, by Ci pomóc. I ulżyć w bólu. Moje uśmiechowe zyczenie spełniłaś?

Gość uppppppppppppu
up

Gość po prostu idz
tez sie balam, zwlekalam jakis czas, bol zeba zmusil mnie do pojscia, dostalam zel na dziaslo, potem zastrzyk w dziaslo ktory nic nie bolal bo zel znieczulil, potem przez caly czas borowania jakis gaz przez rurke do buzi dla znieczulenia, moze obdzwon dentystow jakie sa ich metody na znieczulenie i wybierz takiegi ja ja, a moze sa inne metody, popytaj w kazdym razie POJSCIE DO ODPOWIEDNIEGO DENTYSTY TO PESTKA NIC NIE BOLI