Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alett.blog.onet.pl

Czy Cejrowski jest kryptoGejem?

Polecane posty

Gość no widzisz fanie Cjerowskiego
Jak pokazałeś swe prawdziwe oblicze. -------------- Nie dajcie się nigdy nabierać na ich słówka, to sa ludzie chorzy z nienawiści i dziwni.

Gość pkiuy
Chorzy z nienawiści są tacy jak wy niby tolerancyjni ludzie! Jesteście hipokrytami! PRECZ Z EURO-FASZYSTAMI! Z hasłem tolerancji na ustach atakujecie i wyzywacie ludzi z którymi się nie zgadzacie. Leczcie się pierdoleni EURO-FASZYŚCI!

Gość pokijuhy
PRECZ Z EURO-FASZYSTAMI KTÓRZY KAŻĄ NAM JAK MAMY MYŚLEĆ!!!

Gość pokijuhy
PRECZ Z EURO-FASZYSTAMI KTÓRZY ATAKUJĄ NAS I WYZYWAJĄ BO MYŚLIMY NIE TAK JAK MÓWIĄ DYREKTYWY UNII EUROPEJSKIEJ!!!

Gość jest ____
KRYPTOIDIOTA!!!

Gość pokijuhy
PRECZ Z FASZYSTOWSKIM EURO-KOŁCHOZEM!!!

Gość upr
WOLNOŚĆ!!! WŁASNOŚĆ!!! SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!

Gość upr
VIVAT WOJCIECH CEJROWSKI!!! VIVAT JANUSZ KORWIN-MIKKE!!!

łaaa, zastanawiam się, czy to populiści jeszcze żyją, czy ktoś po prostu targał łacha.

Gość VIVAT UPR

Gość hehheheheheeeeeee
krowa ktora duzo muczy malo mleka daje.. onjest gejem na bank tylko sie tego boi stad pojazd :D

Gość alett.blog.onet.pl
powiem może prosto, współczuję jego żonie, jeśli jest kryptogejem (a jest według mnie), a jeśli nie jest, to jeszcze bardziej jej współczuję...

jaka żona? przeciez Pawikowska już dawno kopnęła go w cztery litery, tego szowinistycznego prostaka a on oczywiście, jaki to wielki poprawny katolik... po rozwodzie....

Gość punk
Do tramwaju wsiada matka z dzieckiem, a innym wejściem jakaś staruszka. Dziecko biegnie do jedynego wolnego miejsca, odpycha staruszkę i usadawia się na siedzeniu. Matka podchodzi i zaczyna rozmawiać z dzieckiem jak nigdy nic. Staruszka troszkę oburzona mówi do matki: - przepraszam czy mogłaby pani zwrócić uwagę dziecku, że powinno się ustępować miejsca starszym osobom? Matka na to: - Nie, bo ja wychowuje dziecko bezstresowo, a w ogóle to co sobie pani myśli- i zaczyna jej wrzucać. W tym momencie na końcu tramwaju wstaje rasowy panczur z irokezem we wszelkich kolorach tęczy, okolczykowany tak że mu twarzy nie widać, nieogolony, no bo jak, jak sie ma tyle kolczyków ze słuchawkami na uszach, z muzyką w jego klimacie podchodzi do tej matki wyjmuje gumę z buzi, nakleja jej na czole i wykrzykuje babce w twarz. - Ja też byłem wychowany bezstresowo..

Gość punk
Z pamiętnika starej panny - blondynki: "Rozczarowałam się ostatecznie! Otworzyłam drzwi, na których napisano "MĘŻCZYŹNI" A tam?!....ubikacja!

Gość wylali go z TV
bardzo dobra wiadomośc bo czlowiek o tak niskiej morlaności jak Cejrowski poinien miec zakaz wstepu do jakiejkolowiej TV. Kryptogejów i faszystów trzeba bojkotować a nie nagradzac kontraktami dla państwowej telewizji.

Ewa 33 jaka żona? przeciez Pawikowska już dawno kopnęła go w cztery litery, tego szowinistycznego prostaka a on oczywiście, jaki to wielki poprawny katolik... po rozwodzie.... ] Szowinista, owszem czy prostak? Hmm.. no masz prawo do własnego zdania, nic mi do tego. Cejrowski brał ślub(tak podejrzewam) w czasach gdzie nie było tz ślubów konkordatowych, więc żona mogła wystąpić o rozwód z powództwa cywilnego. A więc w tym przypadki jego katolicyzm nie nic do rzeczy.

wylali go z TV Wyluzuj. :D Takie osoby jak Cejrowski zawsze gdzieś zostaną przyjęte bo są medialne, tak jak na przykład Doda mimo że tez ciągle gdzieś jest krytykowana.

Gość borsuki
Rzeczywiście temat gejów nadmiernie go ekscytuje. Ja np. nie zastanawiam się, kto, jak i z kim uprawia sex bo mnie to nie interesuje. A jeśli chodzi o jego poglądy to są umiarkowane - podobnie jak Rydzyka, Kaczyńskiego czy Kurskiego

A.. nie wiedziałem.. {W 1994 wziął ślub kościelny z Beatą Pawlikowską, lecz małżeństwo nie zostało zarejestrowane w urzędzie stanu cywilnego. W roku 2004 za pośrednictwem mediów Pawlikowska przekazała, że już nie są razem. Natomiast Wojciech Cejrowski wciąż utrzymuje, że jest żonaty, podkreślając nierozerwalność sakramentu małżeństwa. Oboje kategorycznie odmawiają mediom rozmów na ten temat. } I to tyle... na temat rozwodu Ewo.

Gość przeciez ludzie w Norwegii
podnosze

Gość HAHAHAAHAHHAHAHAHHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH CEJRA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D cejra :D hahahhahahahhhhhaaa żywioł cejrowski :D:D:D:D:D hahahahah cejra fuck yea:classic_cool:

ja uwielbiam cejrowskiego szczególnie jak się z frytką rozprawił świetnie ją ośmieszył ten pan ma żonę

do prasy ani na rauty się nie pcha z tego co wiem to jaką on aż reklamę sobie chce robić?

ty chyba nie rozumiesz przesłań jego programów weź i zobacz jeszcze raz klatka po klatce a zobaczysz o co chodzi

Gość No to campari34 wytłumacz
nam przesłanie, bardzo prosimy