Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wtf_23

Co sądzicie o tej sukience? Wczoraj kupiłam.

Polecane posty

Gość rrthrh
mnie sie nie bardzo podoba przez ten wlasnie wzor panterki....z calego serca niecierpie wszelkich zwierzecych motywow.Jedyny ktory dopuszczam to zebra.Ale ta sukienka ogolnie kroj fajny.Sama takie lubie i nosze,no gdyby nie ta panterka :-/

Gość rrthrh
a dlaczego masz nie nie moc ubrac na randke??wiesz...tylko zalezy gdzie....bo wydaje mi sie,ze np do baru czy do klubu jak najardziej...do kina juz srednio chyba,ze dolozylabys jakas fajan marynarke,szmizjerke krotsza czy jakis takie krociutkie wdzianeczko fajne.....do restauracji na kolacje np tez cos na wierzch raczej...natomiast wszelkie np.oprery badz filharmonia raczej nie za bardzo ....:-/

Też właśnie nad tym myslałam, żeby na wierzch wrzucic jakieś wdzianko, do tego mała torebka przez ramie:)

Gość strasznie wulgarna ta sukienka
nie wiem dlaczego, ale panterka kojarzy mi sie z profesjonalnymi paniami zza wschodniej granicy. dodaj niebieski cien i rozowy roz na pliczki i bedziesz wygladac naprawde profesjonalnie. kroj bardzo ladny, ale ta pantera to masakra. zebra jeszcze moze byc, ale panterka to klasyka wschodnia :) oddaj do sklepu zanim zrobisz z siebie.. hmm.. chlop ucieknie, no chyba, ze lubi takie klimaty. Ty wiesz najlepiej

Gość skarbie a jak
zarabiasz na zycie?

Moze będziecie się smiać, ale chce poprostu wyglądać bardziej kobieco, podoba mi się w tej kiecce duży dekold, mam fajne piersi i chciałabym je wyeksponować a tym samym odciagnac uwage od nóg, które nie są jak nogi modelek:) Trudno zobaczymy jak przyjdzie, a poóxniej bede sie przejmowac czy ja nosic czy nie:D

Przecież ta kiecka jest nawet dobrej długości, nie tam jakas mini, wiec nie wiem w czym problem:O A panterka jest ostatnio modna.

Ta sukienka jest targowa i wiejska. Niestety nie jest wcale elegancka, ale bazarowa i tandetna. Wstydziłabym się w takiej wyjść, bo czułabym, że ludzie patrzą na mnie jak na stałą bywalczynię bazarów. Jeśli idzieszna randkę z chłopakiem, który ma gust i klasę to się zbłaźnisz - od razu po sukience widać tandetę. Sorry...ale taka jest moja opinia.

za 100 znalazłabyc na bank cos lepszego no i ten dziadowski poliester:/ Krój fajny ale wzór na sukience odpada jak dla mnie

Panterka może i modna, ale panterka panterce nierówna. A ten świecący kicz pod biustem oraz metalowe kółka przy ramiączkach to naprawdę wiocha...

zawsze ubierałam sie w markowych sklepach, tylko, ze tam nie widze sukienek o podobnym kroju, jeszcze za nią nie zapłaciłam, wiec teraz mam dylemat:O

nie dość, że sukienka tandetna, to jeszcze właścicielka nie zna zasad pisowni. koszmar!:O

Kciukiem nie gadamy o zasadach pisowni ale o kiecce, więc za przeproszeniem skończ biadolić:P

Wtf - ja bym ją zostawiła w cholerę i nie kupowała. Skoro ubierasz się z reguły w markowych sklepach - tym bardziej dziwi wybór czegoś takiego. Popatrz jaka np. ta ładna http://www.allegro.pl/item640086533_vila_nowa_sukienka_kwiaty_36_s.html Faktem jest, ze nie ma panterki, ale czy MUSI byc panterka? Z drugiej strony jakby dłużej poszukać to NA PEWNO znalazłoby się coś podobnego skrojem do Twojej, ale nie tak tandetnego.

Gość zloty deszcz.........
Ggggggg g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g

jak się nie ma gustu, a do tego z pisownią ciężko, to trzeba za siebie sie brać. i już:O skojarzyłaś mi się z rutowicz

Gość kłvnmłkfxvmłksmv
fffffff f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f

Kciukiem sama sie za siebie weź i za swojego tatuśka!

zabolało:) heh. ja sie nie muszę brać choć być może jestem głupia, bo naprawdę nie wiem co to dekolD

Czepiasz się, ale cóż widocznie musisz robić coś w życiu:P Nie kupuje tej kiecki:D

tia, moja profesja to wyszukiwanie niedouczonych tandeciarzy. a propo sukienki-napisałaś, że już ją kupiłaś, nie ściemniaj nam tu

Niby ja kupiłam, ale za nią nie zapłaciłam jeszcze:P No ale kciukiem wie lepiej:P