chaotyczna 0 Napisano Maj 26, 2009 Mam mały problem. Zawsze brałam cilest, ale od jakiegoś czasu odchudzam się i poprosiłam ginka o tabletki, które nie będą powodowały tycia i przepisał mi novynette. Normalnie zażyłam pierwszą tabletkę z pierwszym dniem okresu (17 maja), 23ego skończyło mi się krwawienie, a ja nadal mam jakąś ciemnobrązową wydzielinę... Czytałam, że może pojawiać się plamienie w czasie zażywania tych tabletek, ale czy to jest właśnie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Maj 26, 2009 wlasnie to jest plamienie powinno po max 3 m-cach zniknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okruszeknovynettka Napisano Maj 26, 2009 Jasne to normalne przy 1 opakowaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Maj 26, 2009 dzięki, ale to będę miała do tej przerwy 7-dniowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okruszeknovynettka Napisano Maj 26, 2009 To zależy od organizmu napewno wiem ze mozesz miec prze 21 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Maj 26, 2009 trochę mnie to dziwi, bo z cilestem nie miałam takich plamień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okruszeknovynettka Napisano Maj 26, 2009 Wieloe dziewczyn tak ma przy novynette wlasnie dlatego ze maja mala dawke hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Maj 26, 2009 dzięki wielkie za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieregularna Napisano Maj 26, 2009 Biore 4 miesiac Daine-35 i miałam w kietniu operacje usunienia połowy tarczycy. Zaraz po operacji dostałam angine i miałam bardzo silny antybiotyk, który osłabia działanie antykoncepcji. I zawsze miałam podczas brania diane małe plamienie po okresie tak 2-3 dni. A teraz mam cały czas!!!!!!! Codziennie jak chodze do ubikacji i w trakcie podcierania po siusianiu zawsze jest czerwony, brązowy sluz. I martwi mnie to bardzo ;-( Jutro ostatnia tabletka opakowania a potem 7 dniowa przerwa. Do mojej gin. wybieram sie po 10 tym wiec po wypłacie. Zrobiłam tez test rano - negatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieregularna Napisano Maj 26, 2009 A przy braniu noynette miałam bardzo obfite i silne krwawienia. Brałam je rok i były dla mnie za słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach