Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grrrrstka

Strasznie budujące są takie sytuacje..

Polecane posty

Gość Grrrrstka

Dwa mc temu przeżywałam tu na forum jakieśieństwo mi zrobil facet po dwóch latach. Byłam zawiedziona, zraniona...a moje poczucie własnej wartości spadło do zera, bo w końcu skoro jestem taka fajna, ładna, wyjątkowa to by ni nie zostawił prawda? I takie myslenie tylko nie dobijało.Ale postanowiłam juz się otrząsnąc, szkoda czasu na rozpaczanie, więc wprowadziłam ziany, zmiana fryzury, inny styl...etc i przede wszystkim usmiech ,usmiech ,usmiech:) I wczoraj jak szłam w parku ze znajomą mijało nas trzech mężczyzn a jeden zagrodził mi drogę i powiedział: " Jesteś tak śliczna, że dałbym ci klapsa"- rozbawił mnie tym strasznie. Moja znajoma odebrała to jako obraze a ja uznałam za komplement- a Panu gratuluje odwagi :)

nie rozumiem dlaczego kobiety zmieniają styl po zakończeniu związku, moze gdyby bardziej dbały o siebie w trakcie jego trwania nie byłoby rozstań:P

Gość Grrrrstka
Moj ex uwielbiał długie wlosy....więc po zerwwaniu je ściełam. to w pewien sposób odcięło mnie od niego.A dbać to zawsze dbałam.

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilka doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później (kiedykolwiek) żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość oj skąd ja to znam
Znam na wylot ten schemat zachowań. Kiedy facet kopnie w dupę to calkowita zmiana stylu, fryzura skrajnie inna od wcześniejszej, nowy styl, chodzenie do innych knajp, innych miejsc, ba wręcz wyjazd do innego miasta itd ,itp. Po latach dopiero dotarło do mnie że wszystko to tak naprawdę ma na celu oszukiwanie siebie po to aby przezyć. To wynika z to takiego wewnętrznego myślenia, że "skoro mój wczesniejszy wizerunek nie zatrzymał przy mnie mężczyzny to widocznie był do dupy, może mój nowy, inny wizerunek zatrzyma". Lub inne myślenie, że taką mnie miał wtedy, ale nowej, "lepszej mnie" nie będzie już miał nigdy i niech żałuje jak mnie spotka na ulicy. Wszystko to gówno prawda. Też miałam piękne długie włosy za którymi oglądali się faceci. Obciełam je bo taki jeden kopnął mnie w dupę i przefarbowałam na całkiem inny kolor. Wystylizowałam sie na kogoś całkowicie innego, ale nie byłam to już ja tylko ktoś całkiem inny. Można powiedzieć że z powodu odrzucenia zabiłam w sobie moje prawdziwe ja, zabiłam w sobie naturalność i to co miałam w sobie najładniejszego a z facetami było tylko gorzej jeszcze. Teraz gdybym tylko mogła cofnać czas to powijając już fakt ze nie zmieniałabym w sobie niczego to cofnęłabym się jeszcze wczesniej i po prosto nie pchałabym się tak szybko w nowe znajomości, tylko pilnie obserwowała zachowanie faceta, czy w ogóle nadaje się do tego by być moim facetem.