Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwooowww

pragne swojej kolezanki-ktora ma meza

Polecane posty

nie wiem spod jakiego znaku jest bo mnie to nie interesuje:P ps dla twojej wiadomosci jestem z pod znaku barana:P

Gość .m.m.
ale ja nie moge decydowac za twoja :P a ja swojemu no nie dokonca pozwalam...:P jednak wole sie podroczyc i pogonic po mieszkaniu :classic_cool: skoro - a co zabronisz??? jak ktos jest w małzenstwie nie oznacza odrazu ze sa dla siebie przeznaczeni... koło moze sie odwrócic :) i tak wieksza połowa małzenstw sie rozpada... chłopak z ta swoja nie jest szczesliwy a ja wiem dlaczego, moja wina ze woli spedzac czas ze mna niz z nia, my sie nie tylko zabawiamy ale doradzamy sobie nawzajem w zyciowych sprawach, a tak łatwo przeciez mozna sie zakochac w szczegolnosci jak ktos jest ładny ;) i tez jestem lew i jestem z tego dumna bo lwy sa de best :classic_cool:

Gość jasny pierun ciasny
"wieksza polowa" malzenstw sie rozpada? tak tak - lwy sa de best!!! jestem pelen uznania

dobra lece na silownie sie zrelaksowac bo moja pani lubi dotykac mojego ciala;),,,musze byc w formie:D

Gość skoro
Czasami takie małzeństwa się rozpadają, bo znajdzie się na boku jakaś dupa , która trzyma frajera przy sobie. Czasami takie małzensywa nie mogą się pogodzić ,bo kręci się trzecia. Fakt spędza z tobą czas , doradzacie sobie ,ale rozwieśc się nie chce? Stare jak świat - nieszczęsliwy w związku...zona go nie rozumie...:-P Owszem zgodzę się nie wszyscy są dla siebie, czasmi związki się rozpadają , bo po prostu do siebie nie pasują. Kobieta lew - ma kurewski temperament, potrafi zdradzić męza na przedpokoju z listonoszem , zanim mąż otworzy drzwi , wracajac z pracy :-P . Bez urazy - statystyka.

Gość .m.m.
:D:D:D:D barany zaraz po lwach ;) jasny pierun - a co nie rozpada?? na jakim ty swiecie człowieku zyjesz :D:D kazdy ci to teraz powie, nawet w przedszkolu :classic_cool: "tak tak - lwy sa de best!!! jestem pelen uznania" wiem to po sobie :classic_cool: lwy sa na wszystko otwarte i nie sa ograniczone tak jak niektórzy tutaj :P:P

Gość skoro
to nie kwestia ograniczenia :-P

Gość .m.m.
skoro - dlaczego zawsze piszesz tylko o płci zenskiej?? autor jest przeciez facetem... a ja czyli ta sntandardowa dupa i on nieszczesliwy w zwiazku ( nie ze go zona nie rozumie poprostu jest pierdolnieta) to co innego niz inni którzy sobie rozwalaja za pomoca swoje małzenstwa bo tak im sie podoba, rozwodzic sie nie chce, bo powiedział ze mimo iz nie jest szczesliwy nadal ją kocha i ja to szanuje, a my trafilismy na siebie... stało sie... zanim zauwazyłam obrączke na jego palcu ( bo taki młody i to zachowanie, wiec po co miałam tam patrzec) zdazylam sie w nim zakochac a on we mnie... i tak to juz ciagniemy...ale kiedys mi powiedział ze gdyby mógł to by sobie inaczej zycie ułozył.. a ty spod jakiego jest znaku skoro brak ci własnych argumentów a swiat oceniasz za pomoca statystyk z horoskopów i stereotypów?? :)

Gość skoro
jestem baranem. Nikogo nie oceniam, po prostu znajomy astrolog tak mówił i to się w sumie potwierdza. Przynajmniej u tych kobiet - lwów , które znam. Oczywiście chodzi o kobiety, bo męzczyzni lwy są inni. Rozumiem ,ze zakochaliscie się w sobie zanim zorientowałaś się ,że jest zonaty. Ale czy on przypadkiem Cie nie oszukuję? Moze traktuje cię jako dupę do łózka. A ty się cieszysz ,ze jesteś ładniejsza, fajniejsza od jego żony itp. Jakby było miedzy nimi tak zle to by się rozwiódł. Mieszka z tobą czy z nią ? Myslę , ze gdzieś głęboko cię boli ,ze ma zonę i dlatego piszesz ,ze ona jest brzydka i pojebana. Chcesz się czuc lepsza od niej. A z boku wyglada to tak : on ma żonę i kochankę, a tobie mówi rzeczy , które chcesz usłyszeć. Nikogo nie oceniam.

Gość jasny pierun ciasny
.m .m --> myslalem ze az tak tepa nie jestes :/ widocznie "wieksza polowa" Twego intelektu nie istnieje i rzeczywiscie - lwy to mega kurwiszony, i to od wczesnych lat szkolnych - po raz pierwszy zaobserwowalem to na koloniach w podstawowce :)

jeszcze nie poszedlem na ta silownie bo temat sie kreci,,,,,,, ja np nie chce rozwalic jej zwiazku tylko chce jej posmakowac:P jest taka grrrrrrrrrrrr;)

Gość .m.m.
masz jakies dziwne domysły, nieprawdze zresztą :O to co o niej napisałam to wszystko prawda, moze nie jest brzydalem ale ciekawa to ona nie jest, gdyby była chociaz sympatyczna... on mieszka z nia... wolimy taki układ jaki jest i nie traktuje mnie jak swoja dupe... bo widze to po jego zachowaniu i to co do mnie mówi, sciemniac nie umie, jakby chciał dupe to by ja miał.. ty taka baranica bys chyba zawału dostała jakbys zobaczyła jego oczy wiec moglby miec kazda... i sie nie ciesze ze on woli spedzac ze mna czas poprostu jest mi z nim wesoło, jest moim przyjacielem który na moje nieszczescie podoba mi sie a ja mu tez nie jestem obojetna nie jestem o niego zazdrosna... :O co do astrologii nie wiesz ze wiara w takie bzdety i zajmowanie sie tym jest ciezki grzechem??? to teraz wiesz.... w ogole ta rozmowa jest bez sensu z kims tak ograniczonym kóry nic nie rozumie wiec woli ludzi i ich sprawy wrzucic do jednego wora w dodatku podpierajac sie czyms co jest uwazane za rzezc dla ludzi nie uzywających mózgu (astrologia) tak pozatym temat był o autorze a sie doczepiłas mnie, wiec teraz ja sobie pozwole powiedziec ze to ty jestes zazdrosna bo , nie masz tak fajnego kolegi jak ja, tyle na ten temat 🖐️

Gość .m.m.
jasny pierun daruj sobie ten wysiłek 🖐️

Gość .m.m.
ps. w podstawówce jeszcze mało kto sie kurwił, gubisz sie w swej teorii bo masz wtej kretynce sojusznika... zal.pl 🖐️

Gość jasny pierun ciasny
pewnie ze sobie daruje - ciezko u ciebie z mysleniem :/ ale jesli chodzi o dupe to kazdy ma swoja i niech sobie jej uzywa jak chce milego dnia wszystkim :) zobaczymy sie na plazy :)

Gość .m.m.
o tym sie nie mysli frajerze, bo to sie widzi jak jest i sie wie, to ty sobie cos wmawiasz i robisz z siebie błazna..własnie idz juz...

Gość skoro
teraz to mnie rozsmieszyłas :-D . Nie będe o sobie pisać :-) Ale nie zdajesz sobie sprawy jak jesteś pusta i sama na własne zyczenie siebie unieszczęsliwiasz . Ale to nie moja sprawa. Fakt faktem jestes o nią zazdrosna, tylko nie chcesz sie do tego przyznac . Nie ma kobiety, która nie byłaby zazdrosna o faceta którego kocha. Kochanki - te trzecie do jakiegos momentu udaja,zą im nie zalezy, ale to tylko pozory.Do czasu. Kazda chce mieć faceta dla siebie i po jakimś czasie ząda rozwodu. Nie czytam horoskopów , rozmawiałam ze znajomym astrologiem i zauważyłam ,ze co do lwow -kobiet (które znam ) sprawdziło się. Dlatego pytałam autora czy jego "fascynacja jest spod tego znaku". Ma meza , a chętnie wskoczy drugiemu... Nie rozumiem Cię, piszesz,ze to kolega , ze się zakochałaś w nim,że ganiacie się po mieszkaniu itp. Jedno do drugiego nie pasuje Sama przed sobą chcesz się usprawiedliwić. Nie przecze, że on cię kocha, ale jemu jest w tym trójkacie najwygodniej, a ty sama się oszukujesz. Jesteś jeszcze młodziutka i niedoświadczona.

Gość hihihih2
skoro, a co masz do lwiczek??? ale fakt mam kurewski charakter....

Gość .m.m.
skoro - jak wiesz lepiej to juz nie bede tego negowac...bo takim jak ty sie ustepuje.. lwy maja kurewski charakter bo tez taka nie jestem, moze cos zle zinterpretowaliscie od tych kolegow asrologów czy z horoskopow... bo ja miałam wiele okazji aby sie puscic i ani razu tego nie zrobiłam, ale pewnie ty znowu wiesz lepiej i jak narazie jest tutaj tylko 2 pustaków ty i ten co dziwnie pisze..

Gość .m.m.
bo tez taka jestem* tam mialo byc!! :P

Gość skoro
Nic nie mam do lwiczek. Skoro taka jestes "pełna" - odpowiada Ci taki układ? Jeszcze bardziej go pokochasz, żyjesz ze swiadomością,ze on kocha swoją żonę, jak długo wytrzymasz?

Gość .m.m.
nie musze wytrzymywac... :O czemu niekórzy tak prostolinijnie mysla... tobie nie da sie powiedziec do jasnej kurwy jebanej ze nie jestem zazdrosna???? czy ci to tak ciezko pojąc?????? moze trzymasz monitor do góry nogami??????? mogłabym byc zazdrosna dopiero wtedy jakby sobie znalazł drugą taka przyjaciołke jak ja, a nawet gdyby sie rozwiodl to nie chcialabym go jako meza, bo chociaz kocham go jak przyjaciela ma w sobie te wady których ja bym jednak nie chciała widziec u swojego zyciowego partnera, moze miec paskudny charakter ale do niektórych zyciowych kwestii mam wymagania

Gość skoro
dobra nieważne. Twojemu przyjacielowi i tak chodzi o seks. Zwykle tak to się zaczyna , niewinnie. Ty jesteś dobrą przyjaciółką. Zresztą co mnie to obchodzi ! Jakiś nienormalny ,niedowartosciowany facet i jego przyjaciółka na która zawsze moze liczyc ( i liczy na ... )

Gość .m.m.
:D:D własnie nie twój biznes :) pozdro

Gość skoro
Miejmy nadzieję ,ze nie jestes też jej przyjaciółką :-o

Gość .m.m.
ani mi sie sni...

Gość gość
a mur.zyni przyjdą i was wszystkich w*********ają spijecie sperme z ich 50cm fajek wy debile