Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapomnajka23

SZUKAM PRZYJACIÓŁKI

Polecane posty

Gość niezapomnajka23

Mam 23 lata, niedawno zakonczylam swoj drugi w zyciu zwiazek.Nie ukrywam, ze mi ciezko...Szukam kogos z kim moglam by o tym porozmawiac, kto jest lub byl w podobnej sytuacji.

Gość a skąd jesteś
??

Gość powiedzcie mi z doswiadczenia
z katowic

Hej, jestem chetna, jak cos moge Ci pomóc:) albo chcoaiz wysłuchac:)

Gość niezapomnajka23
z katowic jestem mialo byc pod tym nickiem:) filipinka w jakiej jestes obecnie sytuacji?

Gość ZenekAA
filipinka ,sobie pomóż

Gość niezapomnajka23
trzy tygodnie temu zakonczylam moj trwajacy 2,5 roku zwiazek...z powodu, ze on mnie nie kochal....od roku....mowil mi to prosto w twarz.staralam sie cos w nim obudzic az w koncu zabraklo mi sily....narazie ciezko mi sie pozbierac....bylam z nm strasnzie szczesliwa kiedys....nie wiem czemu tak sie zmienil....nie umiem sie narazzie pozbierac

Gość niezapomnajka23
trzy tygodnie temu zakonczylam moj trwajacy 2,5 roku zwiazek...z powodu, ze on mnie nie kochal....od roku....mowil mi to prosto w twarz.staralam sie cos w nim obudzic az w koncu zabraklo mi sily....narazie ciezko mi sie pozbierac....bylam z nm strasnzie szczesliwa kiedys....nie wiem czemu tak sie zmienil....nie umiem sie narazzie pozbierac

Zenek wiesz to, że smama trochę się poplątałam to nie znaczy, że mi całkowice rozum odebrało!!!!!

Otóż Niezapominajko powiem Ci z własnego doświadczenia, że nie warto jest kochać za dwoje. Wiem, że to boli ale gdy coś siękończy to możesz być pewna, że za chwilę nastąpi coś nowego. Bądź szczęsliwa, że się z nim rozstałaś bo z pewnością zasługujesz na szczęście a nie tylko okruchy ze stołu. Musisz być teraz silna i uwierzyć w siebie. Życie jest nieprzewidywalne i nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie dalej bo któż to może wiedzieć co się zdarzy choćby dziś...

Gość niezapomnajka23
sytuacja obecna wyglada tak, ze Ktos przy mnie jest. Jest to moj przyjaciel od 10 lat ktoremu na mnie zalezy i mi na nim tez.Najgorsze w tym wsyztskim jest to ze ja z moim bylym studiuje i musze go widywac w szkole :( chcialabym zapomniec i isc do przodu zaczac cos nowego...a narazie czuje ze stoje w miejscu i zyje wspomnieniami tymi dobrymi....

Jeśli razem z nim studiujesz to tym bardziej pokaż się jako osoba silna, która mimo wszystko z podniesionym czołem idzie do przodu, która nie załamuje się. Niech twój były widzi jaki skarb stracił i niech żałuje. Bo jeśli okażesz słabość wydasz się żałosna. Dobrze, że masz przyjaciela i to aż od 10 lat to wielkie szczęście. Zajmij się teraz sobą, rób rzeczy na które nie miałaś czasu gdy byłaś w związku, może masz jakieś hobby które zaniedbałaś. I jeszczse raz się powtórze: ciesz się że zerwałaś ten toksyczny związek, że nie zniszczył Twojego poczucia własnej wartości, że nie zamknęłaś się przed życiem. Jeszcze tyle przed Tobą nie wyczerpuj swojej energii na rozpamiętywanie które nic już nie zmieni. Nie oglądaj się za siebie popatrz na przód napewno zobaczysz światełko :)

Gość niezapomnajka23
najgorsze w tym wszystkim jest to ze ja bylam z nim bardzo szczesliwa....bardzo...spedzalismy ze soba cale dnie i nigdy sie nie nudzilismy...bylismy ze soba bardzo zzyci////boje sie ze juz nigdy z nikim mi tak nie bedzie

Gość niezapomnajka23