Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i klops

czy półroczne dziecko na spacerze powinno miec zakryte uszka?

Polecane posty

Gość no i klops

jak w temacie co jesli cienka czapeczka odstaje? chyba nic sie nie stanie jesli uszko nie bedzie na wierzchu no, ale moja tesciowa ma inne zdanie...heh

Gość moje w ogole nie ma czapki
no chyba, ze pelne slonce ale to w ochronie przed promieniami slonecznymi (ja tez mam :P ), a nie przed ewentualnym zimnem/wiatrem ;)

ja zkaładam czapkę z uszkami jak jest zimno bardzo, albo wieje zimny wiatr (mieszkam na wsi, dookoła pola więc jak wieje to okrótnie), ale to bardziej z ochrony przed zimnem a nie wiatrem. jak jest ciepło to zakładam chusteczkę jako ochronę przed słońcem :) na uszka nie uważam, bo po co.

U mnie też czapka chroni tylko od słońca, nie na uszy, chyba że u Ciebie wichura to ok

O rety a dlaczego powinno mieć zakryte uszy? Co ty, jak jest osłonięte przed slońcem to po co cokolwiek a jak nie to szapka, żeby łepetynki nie przegrzać.

Gość Blokady.
Jest koniec maja??? moje blizniaki urodzone w marcu w juz maju wychodzily bez czapek.chyba ze byla wichura. maja teraz 9lat i nigdy nie chorowaly!

Gość moje ma czapeczkę tylko
od słońca, nie zakrywam mu uszków jak jest ciepło.Czapkę z uszkami wkładam tylko jak jest zimno