Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Bułgaria czy Grecja? Gdzie ciekawiej?

Polecane posty

Byłam w obu tych krajach.W Bułgarii mając 11 lat , w Grecji mając 12. Zdecydowanie lepiej wspominam Bułgarię, było bardzo egzotycznie, tanio, poprzywoziłam stamtąd dużo tanich i fajnych rzeczy, była świetna pogoda. Grecję źle wspominam.Byłam w Leptokarii, ciągle padał deszcz, co cieszyło Greków, plaża była bardzo wąska,zero egzotyki.Może trafiłam na nieciekawą miejscowość? A w ogóle to kocham polskie morze i nie wiem gdzie jechać na wakacje.

Grecja. Mam nadzieję, że w przyszłym roku znowu się tam wybiorę.

Gość co rozumiesz pod słowem
egzotyka? Bo ja w Bułgarii żadnej egzotyki nie widziałam. Biedny, pokomunistyczny kraj. Pojedź do Rumunii, będzie jeszcze taniej :( A zkażdego kąta bieda aż piszczy

Czyli widzę że lubicie wyspy Greckie. A jak było z cenami tam na miejscu? Jak byłam w Grecji to cały czas jedliśmy przywiezione z Polski Dania w 5 minut.Czy tam jest bardzo drogo?

Byłam w Ahtopolu , to było blisko granicy tureckiej, może stąd ta egzotyka.Mam na myśli ciekawe nocne życie, duuużo muzyki bałkańskiej granej na żywo ..

Gość Precize
Wole Grecje z tego wzgledu, ze uwielbiam przypieczetowywac analnie znajomosci z nowo pozananymi tubylcami. Co prawda sa czestio brudni, ale moj odbyt tez w koncu nie pachnie lawenda.

Gość Kolorowe Ptaki.
No to ajde do Grecji zdobyć nowe dośwuiadczenia saksóalne