Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Czy to na serio takie dziecinne ubrania?

Polecane posty

Gość szoke szoke
ubieram się podobnie i nigdy mi nikt nie zwrócił z tego powodu uwagi :o

22 lata... Większość dziewczyn na moim roku ubiera się jak 30-paro latki,,,,

Gość manikaa
e tam, dziwna ta twoja koleżanka ;) ja mam tyle samo lat i uwielbiam ciuchy z house'a i nikt się mnie nie czepia... chociaż przyznaję, że cudza opinia w kwestii mojej garderoby mało mnie do tej pory interesowała.

No w sumie co się będę przejmować :) Racja :) No i fajnie jest się ubierać kolorowo :P Że niby z wiekiem mam zrezygnować z kolorów? Nie mam mowy :P

Gość Martynnn
Ja uwazam ze te ubrania sa ok, pasuja dla 22-latki, co innego mialabys nosic garsonki??

Gość *agape*
Ubieraja sie jak 30sto latki czyli jak??

Napisałam grubo po 30-stce.... Taka tam przenośnia No ... Poważniej..... Moja mama by mnie widziała w żakieciku i spódnicy do kolana :P

Gość *agape*
tez mam 22 lata i lubie zakiety i spodnice do kolan, w ogole lubie elegancki styl, tak samo jak niektore 30stki i starsze lubia sie ubrac na mlodziezowo troche. Mysle ze najlepiej chodzic w tym w czym sie najlepiej czujemy

Ja mam 20 lat i strasznie podoba mi się elgancki styl.A ubiram się np. w zielone portki i koszulkę z dziecięcego H&Mu :o Chciałam zacząć zmieniać swój styl,ale nie wyszło.Zamiast czegoś z klasa kupiłam sobie Vansy w różowe hipopotamy :o :D

Różowe hipopotamy? :D To przynajmniej się wyróżniasz :DS:D

A te buty akurat super :D:D Np.; na długie spacery :) do 40 lat Ci daleko więc ubieraj się tak teraz dopóki możesz

Gość to nie są dziecinne rzeczy
co najwyżej młodzieżowe. Mam 31 lat i mi też się podobają, może z wyjątkiem koszulki z drugiego linka.

Mam 32 lata i do tej pory moją półkę z obuwiem wypełnia w większości masa trampek i martensów. W szafie na ubrania też mam w większości młodzieżowe rzeczy, oczywiście stosownie trzeba ubrać się do pracy, ale po liczy się tylko wygoda.

Gość ja mam 24 lata
i lubie młodzieżowe ubranka a nie babcine garsonki ubieram sie tak jak mi sie podoba i jest mi tak wygodnie a to ze wiekszosc mysli ze ma 17 lat to spoko lubie mine pani jak prosi o dowód jak kupuje piwko

15:54 [zgłoś do usunięcia] *agape* tez mam 22 lata i lubie zakiety i spodnice do kolan, w ogole lubie elegancki styl, tak samo jak niektore 30stki i starsze lubia sie ubrac na mlodziezowo troche. Mysle ze najlepiej chodzic w tym w czym sie najlepiej czujemy Dziewczęcy styl również może być elegancki, kwestia wyczucia... Uważam, że będąc w takim wieku warto doceniać swoją młodość, cieszyć się nią, podkreślać a nie na siłę się postarzać.

Gość mjfrdmj
jak dla mnie fatalne ciuchy, jak dla nastolatek :P wole ciuchy nie tyle co powazne czy jak dla 30latki ale kobiece :P