Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogoda ducha

głupie komentarze na n-k. podryw?

Polecane posty

Gość pogoda ducha

hej hej:) Otóż zastanawiam się nad portalem nasza-klasa. Chodzi o to, że mój facet w swoim profilu ma dużo komentarzy typu "busssssi" ";****" itp. No po prostu wkurza mnie to :P Jestem zazdrośnicą, ale nie o tym chciałam pisać. Pytanie do Was: po co te laski wstawiają mu takie komenty skoro widzą, że ma mnie, jest ze mną szczęśliwy, po co mu to piszą. Ps. jak kiedyś zwrócił uwagę swojej koleżance, żeby nie pisała głupot bo mnie to denerwuje,bo jestem zazdrosna, to po kilku dniach pojawiły się nowe buziaczki... aha, to niejedna koleżanka, lecz kilka.. Czy to zależy od charakteru człowieka? Przeciez niekazdy przystojny facet ma w swoim profilu takie komenty... o co chodzi? jak myślicie?

Gość pogoda ducha
puk puk

jesli facet jest rozrywkowy i ma wielu znajomych to normalne... jesli natomiast jest mrukiem bez przyjaciół i koleżanek to takie cos moze byc podejrzane... A co do tych kolezanek... nie wiedzialaś ze laski sa chamskie, zazdrosne, bezczelne?

Gość natolinczyk
ojejcia ale masz problemik, laseczki loffffffcia twojego chlpczyka, ja to bym sie sluchaj cieszyla gdyby na mojego tak inne lecialy, wiedzialabym ze mam kolo siebie naprawde wartosciowego mena. Najwazniejsze w zwiazku jest sluchaj CO INNI POWIEDZA.

Gość pogoda ducha
Natolinczyk--dzieki za duzo ironii i sarkazmu :D złooo--dziekuje za Twoją opinię :) tak, wiem, kolezanki sa zawistne czasem;/

Gość pogoda ducha
a reszta co by zrobiła? to powód do obaw czy nie raczej? :P

Gość natolinczyk
no a znasz swojego chlopa czy starasz sie byc zachowawcza i boisz sie ze go stracisz jezeli postawisz mu jasne granice, czy on sam zachowuje sie tak zebys mogla sie obawiac o niego?

Gość theMaryna34
Znam Go, ale fakt-czasem boje sie ze jak postawie granice to go strace.. nienie, on nie robi tego bym byla zazdrosna

Gość theMaryna34
to ja, pogoda ducha ;) drugi nick bo przy tamtym wyskoczyl blad;/

Gość natolinczyk
phiii, no albo jestescie razem i znacie sowje mozliwosci albo udajecie i wtedy licz sie ze go moessz stracic, przeciez to normalne, jak chces go zatrzymac skoro jestescie ze soba tak na polzartem, polserio? to z zalozenia jest sprzeczne, rozumiesz?

Gość theMaryna34
ale nie ejstesmy polzartem polserio, tylko na powaznie... to co sugerujesz bym zrobiła? :)