Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliciaaaa

brzydkie i niewymiarowe piersi

Polecane posty

Gość aliciaaaa

hej. mój problem polega na tym, że mam bardzo niewymiarowe piersi. jedna jest znacznie większa od drugiej. byłam z tym u ginekologa. powiedział mi, że na to może pomóc tylko operacja, czyli powiększenie. myślałam nad tym, ale nie teraz. jak będę miała dzieci to ok, ale ja mam dopiero 19 lat. to jest dla mnie bardzo wstydliwa sprawa. nie mogę wyjść na plaże w stroju, założyć większego dekoltu. nawet w kontaktach z moim chłopakiem czuję się skrępowana, mimo iż on uważa, że jemu to nie przeszkadza i akceptuje to. ale jednak. niedługo lato wyjazdy itp. jak ja się pokaże. różnicy nie widać tylko w staniku z push-upem, ale góra od stroju nie prezentuje się gustownie z czymś takim. co mogę zrobić?

Gość Elwiszyje
tak, to jest ogromna tragedia , czy nie masz innych problemów ? obstawiam, że na 100 kobiet połowa z nich ma ten sam problem

Gość aliciaaaa
Elwiszyje - może dla Ciebie to jest normalne, ale dla mnie nie. zawsze miałam jakiś problem ze sprawami ginekologicznymi etc. w wieku 12 lat miałam operację, ponieważ nie mogłam dostać okresu i usuwano mi co nieco i właśnie od tej pory zaczęły się moje problemy. hormony zaczęły buszować, jedna pierś przestała się rozwijać. FRANKAZWARSZAWY- wiem, że to często występuje u kobiet, ale moja różnica jest b. duża, jedna pierś ma miseczkę D a druga małe B.

Gość aliciaaaa
??

Gość aliciaaaa
ok tylko podaj maila

Gość po co maila
tutaj wklej jak chcesz żeby ci ktoś doradził bez twarzy oczywiscie