Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgj

BOJĘ SIĘ...

Polecane posty

Gość adgj

Od jakiegoś czasu mam swędzącą wysypkę na rękach. Podobno może to towarzyszyć zakażeniu wirusem HIV. Sypiałam z chłopakiem, którego byłam już którąś partnerką seksualną. A on miał czasem przygodne stosunki. Dwa razy mieliśmy nieszczęsliwy wypadek pękła nam gumka. On zawsze twierdził, że jest zdrowy. Teraz nie jesteśmy już razem. A ja umieram ze strachu.

Gość zrób sobie test na HIV
można go wykonać bezpłatnie i anonimowo.Adresy placówek,które go wykonują znajdziesz w necie.

Gość orchideaaaaaaaaaaa
Nie przejmuj sie na zapas. Jest milion powodów dla których mogłas dostać tą wysypkę. Spałaś z niepewnym facete, więc to zrozumiałe że sie boisz, ale niepotrzebnie. Idź i przebadaj się dla świętego spokoju, ale szanse na to, że jest chora sa naprawde nikle, więc sie nie martw. To jest trochę jak z niechciana ciążą. Kobiety ktore boją się wpaść podświadomie szukaja u siebie oznak ciąży, a potem się okazuje, że nic sie nie stalo. Także nie bój się niepotrzebnie tylo idź i zrób badanie, a na przyszłość uważaj z kim idziesz do łóżka. Pozdrawiam

Nie ma czegoś takiego jak objawy przy zarażeniu HIV, także akurat nie ma się czym sugerować. Ale jeśli masz jakiekolwiek obawy to się zbadaj.Jesli wynik będzie negatywny to warto po kilku miesiącach potwórzyć test. Głowa do góry. Byłam w związku z pozytywnym i jestem negatywna ;) HIVem nie jest tak łatwo się zarazić.

Gość adgj
Bogu dzięki, że są jeszcze tacy ludzie jak Wy. Odrazu trochę mi lżej. Zrobię te badania dla spokojności ducha.

Powiem tyle, że pewnie jedyne co Ci dolega to hipochondria xD Ja już miałam tysiące chorób, szłam, badałam się i... okaz zdrowia! Cholerka, a lekarz taki \"zonk\", w oczach iskierki i mało nie ryczy ze śmiechu czego to ja znów nie wymyśliłam. Z głupiego katarku czy wysypki potrafię stwierdzić, że jestem umierająca xD Pewnie to przez to, że w dzieciństwie praktycznie nie wychodziłam ze szpitala. Ale jeżeli tam bardzo się boisz to idź, przebadaj się i Ci kamień z serca spadnie ;) :D

Gość adgj
Pewnie masz rację. Już kiedyś wmawiałam sobie celiakie po tym jak aktivia zaczęła mi szkodzić.

Po prostu się przebadaj. Mam wrażenie,że ze skrajnej hipochondrii popadasz w zupełny spokój kiedy tylko ktoś powie,że napewno wszystko jest OK. Po prostu HIVem nie tak łatwo się zarazić,ale jednak kilkadziesiąt milionów ludzi jest nosicielami,więc...szybko na test ;)

Gość daj spokoj dziewczyno
ja sobie miliony chorob wmawialam HIV tez i dupa. To tylko Twoja wyobraznia, ale dla spokoju idz sobie zrob test chociaz jestem pewna ze jestes zdrowa:)

Gość adgj
dziś byłam u dermatolog i ona twierdzi, że ta wysypka jest na tle alergicznym. Dostałam tabletki i krem.

adgj- bo nie ma wysypki na tle HIV ;) Dermatolog tego nie oceni.Serio,zrób test.