Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamnicku

jaka sznasa na ciaze ???

Polecane posty

Gość niemamnicku

jaka jest szansa na to ze moge byc w ciazy jesli kochalam sie bez zabezpieczenia w 12dc i 14 dc przy reguralnych cyklach co 28dni ??? prosze napiszcie

Gość niemamnicku
testu nie zrobie bo dzis dopiero 14dc wiec jeszcze troche mi zostalo do czekania ale zrobilam test owulacyjny przedchwila i wyszla kreska mocniejsza od kontrolnej ...

pamiętaj, że nie od razu zachodzi się w ciążę:) możesz zajść np. dopiero w 5 cyklu starań, więc za bardzo się na to nie nastawiaj:) zrób test za dwa tygodnie to będziesz wiedziała:)

Gość niemamnicku
staram sie juz 6ty cykl :O a nie zabezpieczam 1,5 roku mam jedno dzieko wiec jestesmy plodni

Gość joojjjjjj
czytałam gdzieś że w pełni zdrowa para kochająca się w szczycie płodności ma 40% szans na udaną ciąże - więc kolorowo niejest - szkoda tylko że za pierwszym razem i w różne dziwne sposoby wpadają same małolaty albo te co niechcą dziecka....

Gość xxxXXx00
witam, ja mam pytanie, z gory mowie ze to nie jest prowokacja i to co napisze zabrzmi pewnie troche dziecinnie ale prosze o odp mianowicie pewnego dnia po seksie oralnym i wytrysku mojego chlopaka, po jakims czasie ok 20-30min i po prysznicu on wszedl we mnie, to nie byl sex raptem pare ruchow , ja boje sie ze sperma mogla zostac na jego penisie.. i czy to mozliwe zebym byla w ciazy? spoznia mi sie okres a zawsze byl regularny moze to stres ale co za zbieg okolicznosci ze akurat po takim incydencie mi sie spoznia hmm z 2 str wiem ze do zaplodnienia potrzeba troche tej spermy i sam kontakt z penisem po wytrysku nie wystarczy, ale pytam czy takie cos jest wogole mozliwe?