Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkaaaaaaaaaaaaaaaaa

BETA-HCG

Polecane posty

Wiem, że takich tematów jest tu mnóstwo, ale po prostu mnie to martwi. Zrobiłam badanie beta-hcg, gdyż miesiączka spóźnia mi się już ponad tydzień, a zawsze mam regularne cykle 28-29 dni. Wyszedł negatywny, nie jestem w ciąży, a miesiączki wciąż brak. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Powinnam pójść już do lekarza, czy jeszcze poczekać? Bardzo dziękuję z góry za wyrozumiałość:)

Gość taka jedna co wie wiecej
agatkaaaaaaaaa - czasem zdarza sie tak dlugi cykl nawet przy regularnych cyklach - ja jak staralam sie o dzidzie to jednego miesiaca mialam cykl trwajacy 45 dni - (zawsze mialam regularne 28-29) i bylam przekonana ze to ciaza choc testy mowily jedno ze NIE - bhcg wszystko wyjasnila - brak ciazy - wiec poszlam do gina bo zaczelam sie niepokoic --- i on mi wyjasnil ze zdarza sie ze czasem u kobiety wystepuje cykl bezowulacyjny i stad ta dlugosc cyklu -- na nast dzien dostalam @ a w nast cyklu zaszlam w ciaze :D tak samo miala moja forumowa kumpela - jeden cykl (pierwszy w zytciu) taaaki dlugasny --- po dwoch kolejnych cyklach CIAZA.

dziękuję:)