Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama--------------------------

Pogotowie ratunkowe w Poznaniu!!!- Gdzie udzielą pomocy małemu dziecku???

Polecane posty

Prosze napiszcie gdzie w Poznaniu mozna zawiezdź male dziecko na pogotowie?? Moj synek goraczkuje od wczoraj wieczora. Co 8 h podaję Nurofen i robie zimne oklady. Gorączka spada do 36,6-37 ale po 6-7 h znów rosnie.Godzine temu synek mial 39,6 teraz ma 38,2. Boje sie ze w nocy moze mu bardzo wzrosnac temp. jeszcze przed podaniem Nurofenu:( i moge sobie nie poradzic :( Nie wiem jednak gdzie w razie potrzeby udziela nam pomocy?? Chce wiedziec na wszelki wypadek..Prosze odpiszcie jesli wiecie

ma 2 lata, jeszcze nigdy nie chorowal:(

Gość zadzwoń
na pogotwoei i zapytaj gdze jest ostry dyzur dziecięcy a swoją drogą nie wiem jak jest u was ale ja mieszkam na ślasku i tu kazda przychodnia ma gdzie indiej ostry duzur dzieciecy

Gość ale tylko na znakach się
a dlaczego nie wezwałaś dzisiaj pediatry albo nie poszłaś do przychodni z dzieckiem, tylko czekasz na noc? Pewnie masz tez nocną swoją przychodnię w okolicy. Więc po co ci pogotowie? Poza tym temperatura 38 u dziecka nie jest wcale taka duża

czekam na noc bo na pogotwiu podadza mu leki za darmo, prawda? a w przychodni dostane recepte i bede musiala leki kupic a nie mam pieniedzy i musze kupic sobie nowa torebke

wal się podszywaczu! lekarza wezwałam dzisiaj do domu ale kazał mi tylko zbijac gorączkę i nic:( poza goraczka i brakiem apetytu nic malemu nie dolega..

Gość a ja mam w domu 12 latka
To z pewnoscia trzydniowka wiec nie denewruj sie podawaj na zbiecie goraczki i zaloz dziecku zimne (mokre)skarpetki na nogi.

Gość a ja mam w domu 12 latka
na grunwaldzkiej jest ostry dyżur.