Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfffd

czy mozna dostac krostek, wysypki od słońca????!!!!!!!!!!!???????

Polecane posty

Gość fddfffd

no bez jaj!!!!!!!! Do tej pory byłam dość blada. Postanowiłam to zmienić. Od jakiegoś czasu co dzien wychodziłam na słonko jakieś pół godzinki, póżniej godzinkę. Wczoraj od 15 do 17 i przed wczoraj 15:30-16:30 byłam na słoncu (ale nie cały czas w jednym miejscu., tylko chodziłam spacerowałam) Najbardziej opaliłam się na dekolcie. Niedawno zauważyłam jakieś dziwne krostki ale tylko tam, gdzie się opaliłam, czyli na dekolcie właśnie. Czy to może być od słońca???

Gość fddfffd
Dziwne. Przecież od kilkunastu dni regularnie przebywałam na słońcu, żeby mój organizm nie doznał szoku, że najpierw w ogóle nie byłam na słońcu, a później w największy upał przez kilka godzin. Wcześniej tez dużo chodziłam po dworze, ale to raz w cieniu, raz na słoncu wiec byłam raczej blada, za wyjątkiem rąk. No i dziwi mnie, że mój organizm właśnie tak zareagował..... Ktoś wie czy to właśnie od tego słońca i dlaczego tak się dzieje/?????

Gość oczywiscie to dosc czeste
ja sie nie ruszam bez filtru, bo inaczej dekolt mam caly w krostkach.

Gość fddfffd
a po jakim czasie to zejdzie??? pamietam w tamtym roku tez sie opaliłam i nie miałam żadnych ale to żadnych krostek...

Gość fddfffd
upppppppppp

Gość fanfa
ja po nawet krotkim wyjsciu na slonce mam krosty bo mam uczulenie, nie moge sie opalac, uzywam masci hydrocortison i mi pomaga ale moze tobie wystarczy filtr UV