Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfffd1666666666

jak mam sie opalić z filtrem słonecznym????

Polecane posty

Gość fddfffd1666666666

nosz kurcze mam jasną karnacje. bylam dzisiaj troche na słoncu ale nie zeby sie spalic tylko leciutko opalic, a dostałam krostek. Teraz wiem ze powinnam uzywac filtrów. Ale jak ja mam się opalić skoro zablokują mi to filtry??? Przecież dzieci smarowane filtrami około 25 są raczej blade jak ściana. Jak i ja się tym posmaruje to po co mi opalanie skoro i tak nic to nie da????!!!!!??? Mi nie zalezy zeby sie opaklic na brąz, ale zeby nie byc tak bladą jak jestem teraz...

Gość fddfffd1666666666
ej no kurcze.... up...!!!! jak można sie opalic skoro filtry słoneczne zatrzymują słońce???!!!!!!!!!????????????

Gość fddfffd1666666666
Macie moze namiar do Mikołaja Kopernika ? Podobno on wstrzymał słońce

filtry chronia przed szkodliwym dzilaniem promieni UV na zasadzie ich odbicia , rozproszenia a nie przed samym sloncem :) wiec smaruj i opalaj sie :)

Gość fddfffd1666666666
ja sie serio pytam... :o solarium zaszkodzi jeszcze bardziej - niezauważalnie w dodatku. Wolę słoneczną niz sztuczną opaleniznę.

Gość fddfffd1666666666
aha, bo kolezanka mi poleca z avonu, ze jej bardzo pasował, a ze ma podobna do mnie kartacje itp to sie zastanawiam czy nie kupić. Tylko z avonu rzeczywiście mogą być dobre??? Ten filtr ma chyba 20 czy w tych okolicach.

Gość fddfffd1666666666
A jeszcze jedno. Czy tyłek i cipke też się smaruje od środka kremem do opalania ?

Gość xyz________
to tezar ja nie rozumiem jak odbjaja promieniowanie to jak to sie dzieje ze nasza skora sie opala skoro i ja widzialam wiel dziecek malych bladych jak sciana a duzo przebywaja na slonciu

a co w dzisiejszych czasach nie szkodzi?wszystko jest dla ludzi,tylko z umiarem.Ja podpieram się opalenizną z solarium tylko 2 miesiące w roku,co 2-3 dni i wcale nie jestem koloru pomaranczowego (w ramach niejasności-tipsów też nie noszę) i jak wychodzę na słońce to filterek 15 i nie mam żadnych problemów,choć wcześniej też się z taki borykałam

Gość jjjjjjjjjjjjj
a na starosc bedziesz cala pomarszczona :|

blablabla,NIE PALĘ,NIE PIJĘ a chodzę i żyję i chodzić nadal będę,na twarzy ZAWSZE mam krem z filtrem

nawt jakbym Wam pokazała zdjęcie to i tak byście mi nie uwierzyli że na solarium chodzę :P