Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniela1989Aniela

Załamka

Polecane posty

Moj chlopak obiecal spedzic ze mna urlopakurat wypada ze mam wtedy egzaminy cieszylam sie ze bedzie przy mnie , teraz sie dowiaduje ze woli sobie pojechac do brata za granice do pracy co byscie zrobili na moim miejscu ????

Gość 091283
ucz sie do egzaminów

Gość małozaradna
A po co wziął urlop akurat jak masz egzaminy, nie mógł później żebyście gdzieś pojechali razem? Beznadzieja...

:( ale mi teraz ciezko z ta mysla ze on woli mnie zostawic i sobie jechac obiecal ze bedzie a teraz z dnia na dzien mnie wystawil

wiesz... wizja zarobienia kasy a siedzenia przy Tobie gdy sie uczysz jest o wiele bardziej opłacalna. Nie mogł załatwic sobie tego wolnego w innym terminie?

Gość małozaradna
a powiedziałaś mu o tym? Faceci takich rzeczy nie czują. Pogadaj z nim.

Gość małozaradna
enamorada, on ma pracę, jedzie dorobić, chociaż nie musi. Moim zdaniem sprawa jest na tyle przegrana, że on jak zostanie, to będzie się nudzić, bo Autorka i tak będzie się uczyć. Jak na mój gust, to niech jedzie, może po egzaminach dojedziesz tam do niego?

Gość theMaryna34
Może nie mógł wziąć urlopu w innym terminie. W takim razie dobrze zrobił, bo jakbyście byli razem, to byś sie nie nauczyła raczej. On wie, że przed sesją będziesz potrzebowała spokoju. Mógł wziąć urlop w innych dniach, jesli jednak jest tak jak jest, to myslę, że mądrze postapił, bo Ty zdasz wszytskie egzaminy i nie będziesz miała poprawki, a on zarobi :)

Kryzys idzie, a on ma na dupie siedzieć i Cię za łapkę trzymać? :o Ej no. Ciesz się raczej, że masz myślącego i pracowitego chłopa. Większośc bab trafiają się tępe, a leniwe cipki.