Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Green Tea.

Strzelam sobie taką fryzurę, co myślicie?

Polecane posty

Gość Green Tea.

http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura54.htm Już raz taką miałam, identyczną ponad rok temu, mimo, że mi niektórzy odradzali mówiąc, że jest trudna w pielęgnacji/układaniu szczególnie przy moich włosach mocno falujących, wręcz kręconych i suchych. Jednak ja nie miałam większych problemów, mam dobrą prostownicę. Idę do tej samej fryzjerki, zrobiła to po mistrzowsku i byłam bardzo zadowolona. Twarz mam bardzo pociągła, ale policzki dosyć 'pyzate' przy usmiechaniu się, jednak fryzura pasowała (chyba) i wyglądałam ok. Co myślicie? Aha, dodam, że kolor włosów będę robić czarny z kilkoma jasnymi pasemkami na samej grzywce. Pzdr

Gość biedronka sie poleca
podoba mi sie. tez kiedys taka chcialam, ale mam zbyt okragla buzie :/

Gość przeciez to juz niemodne

Gość Green Tea.
Ale ja nie idę za modą. W ogóle nie wiem co modne a co nie, wydaje mi się po prostu, że fruzyra jest 'zadziorna' i pasuje mi do charakteru.

Gość okropneeee
Moim zdaniem ten fryz jest okropny

Gość fuj
Wiem, że to są fryzury na czasie, ale dziwie się dziewczynom, które je wybierają. Musisz być naprawdę zjawiskowo piękna, żeby taki fryz Cię nie oszpecił.

Gość Green Tea.
fuj - możliwe, że jestem :) No nie wiem, mi ona po prostu pasuje... zaraz wrzuce fotę z czasu, kiedy taką miałam.

Gość Green Tea.
Na tym zdjeciu juz mi grzywka widze odrastala, teraz chce taką jak na zdjeciu, krotsza i bardziej skosna.

nie podoba mi sie ani fryzura, ani Ty we fryzurze, ani pomysl czarnych wlosow - ale to malo wazne, Tobie ma sie podobac 🖐️

Gość pytanie do was...
chyba ta fryzura nie jest korzystna dla ciebie....

Gość gwiazdeczka 555
najwazniejsze bys sie dobrze czula w tej fryzurze, jest odwazna. Mi sie podoba.

Gość gryzelda fajna
fryz super... moja koleżanka tak się obcina, robi czarne włoski i blond pasemka na górze, ale ostatnio zrobiła pasemka na czerwono, też super:) jej bardzo pasuje, wyglada szałowo:)

Gość dikipi ja
nie podoba mi sie i to strasznie ale ty tu rzadzisz,twoja glowa

Gość 46656
fryzura fatalna sama w sobie. Tobie też nie jest w niej do twarzy. pewnie w zwyczajnym kucyku byś lepiej wyglądała. a czarne włosy z blond pasemkami, to jak dla mnie totalna wiocha

Gość Green Tea.
46656 - pisałam, że z jasnymi co nie znaczy, że blond :) Chodzi mi o średni, ciepły brąz. O gustach się nie dyskutuje, ale tak czy siak dziękuje za opinie, w końcu o nie prosiłam. Po wizycie u fryzjera wrzucam kolejną fotę. Pozdrawiam