Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja on one czyli dzieci

dlaczego tak musi byc

Polecane posty

ja 2 dzieci i niestety on. jestesmy ze soba 6 lat gdzie naprawde bylo bardzo milo ale teraz gdy jestem obok niego czuje odraze nie potrafie z nim rozmawiac o niczym ciagle sie klucimy bezpodstawnie mnie wyzywa od kur.... szmat itp moje zycie leglo w gruzach i najgorsze jest to ze nie wiem co dalej z tym zrobic czy zostac z nim i sie meczyc ze wzgledu na dzieci poniewaz sa jeszcze malutkie czy postarac sie otrzasnac z tego i ukladac sobie na nowo zycie ale juz bez facetow tylko ja i dzieci bynajmiej narazie ps jestesmy na obczyznie co robic?????

Gość zombie-girl
moim zdaniem nie powinnas ciagnac zwiazku na sile 'ze wzgledu na dzieci'. Unieszczesliwisz sie, a to i tak nie wypali na dluzsza mete. ps, tez jestem na obczyznie ;P

Gość obcokrajowieccc
ja tez jest tam naprawde super

Gość ba ha
a teraz gdzie on jest?dzieci gdzie sa?chyba nie masz zadnych obowiazkow w dzien,a przeciez przy dziecach jest tyle roboty to nie wiem czemu ty jeszcze nie spisz.

zombie-girl powiedz prosze jak to najlepiej zakonczyc poniewaz jak z nim rozmawiam to ciagle slysze w hu... to mam i spier...do polski mam tego jego odzywania sie jak do jakiegos smiecia dosc tylko naprawde nie wiem jak to zakonczyc:( obcokrajowieccc; nio super moze i jest gdyby nie.... ba ha: on teraz jest w pracy ma takie zmiany od 17-1 w nocy a ja przy dzieciach mam naprawde duzo obowiazkow a nie spie poniewaz jakos nie mam ochoty i poprostu nie moge zasnac predzej niz o bardzo poznych godzinach:( dzieci dawno spia:)