Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic

nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość nie wiem nic

dziś zobaczyłam swoją matkę na mieście jak przytula się z jakimś facetem. Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji powiedzieć jej że wiem że się z kimś spotyka czy nie?Szkoda mi ojca bo wiem że bardzo ją kocha i też boję mu sie powiedzieć żeby nie cierpiał no i nie mam pewności czy mi uwierzy ? Czy lepiej się nie wtrącać w ich sprawy zostałam tak nauczona że nie powinno się wtrącać w czyjeś życie ale nie wiem jak mam z tym dalej żyć

Gość rysiok z klanu
zabij ją, uratujesz honor rodziny

Gość rysiok z klanu
a ona dyskretnie powie: ch.. cię to obchodzi

Gość nie wiem nic
Będę musiała z nią porozmawiać nie mam zamiaru jej zabijać ani wyzywać itp. To moja Matka i mam do niej szacunek pomimo tego co robi

Gość rysiok z klanu
wiec mamuśka w ramach samo usprawiedliwiania opowie Ci masę świństw z życia tatusia, pójdziesz do tatusia po wyjaśnienia i usłyszysz więcej o życiu mamusi, w efekcie stracisz szacunek do obojga

Gość nie wiem nic
Ale boję sie tego co może mi powiedzieć a jeśli będzie chciała być z tym facetem

Gość rysiok z klanu
to niech sobie idzie, zawsze tak ingerujesz nachalnie w życie innych? - wiec rób tak dalej, a przekonasz się ile brudów kryje się w rodzinie; wiedza i dobre chęci nie czynią szczęśliwymi

Gość nie wiem nic
Ja nie chce ich oceniać , a szacunek mam do nich za to że są a nie za to co robią w końcu to ich życie prywatne i ja rozumiem że czasem ludzie się rozstają tylko mam 16 lat i też nie wiem co ze mną wtedy będzie jak się rozstaną

Gość nie wiem nic
boję się tego co będzie nawet zasnąć nie mogę

Gość rysiok z klanu
nic nie będzie, moi się rozstali w tym samym czasie - nie było pytań, wyjaśnień - na co mi to, to ich problem, jak masz 16 lat to już masz własne życie

Gość nie wiem nic
może masz racje .....nie wiem już sama ???? chyba lepiej będzie jak nie będę o nic pytać i tak co ma być to będzie

Gość rysiok z klanu
Czym więcej będziesz wiedziała 1) tym mniej szacunku będziesz do nich miała, a w tym wieku bez tego człowiek traci szacunek do bliskich, 2) tym bardziej dotknąć cię ich problemy, a nic nie będziesz w stanie zrobić. Po prostu nie pozwól zrobić z siebie popielniczki, w której będą gasili swoje pety. A tym bardziej sama nie wychodź z taką inicjatywą.

Gość nie wiem nic
rysiok z klanu dzięki w tym co piszesz jest dużo racji zrobię tak jak mówisz wolę stać z boku w końcu to ich życie i decyzja co z nim zrobią a Ja za parę lat i tak pójdę w swoją stronę WIELKIE DZIĘKI :)

Gość rysiok z klanu
napisałem szczerze i z własnego doświadczenia - na dłuższą metę opłaciło się dobranoc

Gość nie wiem nic
DOBRANOC

Gość uaaaaaaa
widocznie im sie nie uklada za dobrze widocznie mama nie jest szczesliwa a takie malzenstwa na pokaz sa paskudne:( moja mama zdradzala ojca 10 lat i sie w koncu dowiedzial i mial zal zeja wiedzialam a nic nie powiedzialam mu ale w takiej sytuacji nie wiadomo co zrobic... bo jak powiesz to ojciec nie bedzie oklamywany ale napewno zarzada rozwodu i sie rozwioda wtedy ty zostaniesz albo z mama albo z tata, a nie mowiac ojcu bedzie sobie zyl w nieswiadomosci blogiej :o i moze nadal beda razem ale co to za zwiazek?? dzisiaj uslyszalam ciekawa mysl " Miłosc i seks nie ida w parze" mozna kogos kochac na zaboj ale ten ktos nam nie wystarcza, nie podnieca nas etc,.. moze twoja mama nie czula sie kochana tak jak moja sie nie czula kochana przez ojca? kobiety zdardzaja w wiekszosic keidy czuja sie niekochane, nieatrakcyjne, odepchniete, niedowartosciowane.. roznie w zyciu bywa musisz byc silna i czekac zobaczymy co czas przyniesie:)

Gość uaaaaaaa
powiesz ojcu to zdradzisz matke i bledne kolo :( u nas bylo gorzej bo mam siostre 12 letnia i ona kompletnie tego nie rozumie.. nie nawidzi matki do tej pory, ty jestes troche starsza i mam nadzieje madrzejsza.. ze na klopoty skladaja sie 2 osoby a nie j winna wszystkiemu. moja siostra jest za mloda zeby to pojac, probuje jej tlumaczyc ale nic z tego.. jest za mala kiedys jak bedzie starsza to zrozumie :)

Gość uaaaaaaa
dziecko chcialo by miec obydwoje rodzicow ale zycie jest inne nie zawsze wychodzi tak jak sie chce, najwazniejsze jest to zeby oni byli szczesliwi i ty wiec cih wybory pozostaw im a napewno na dobre ci to wyjdzie i im z reszta tez :)

Gość moi rodzice
też się rozeszli :( Ojciec miał babę na boku chyba przez pół roku. Nie wtrącałam się mimo , że wszystko wiedziałam. Jak sprawa wyszła na jaw to mama miała do MNIE pretensje,że jej tego nie powiedziałam a wiedziałam. Sama nie wiem co jest lepsze gadać drugiej stronie czy nie :( Ale mozesz powidzieć ,że ją widziałaś z jakimś panem i zapytać kto to jest? Ale o obściskiwaniu nic nie mów. Ona zacznie myśleć i po czasie albo TO się skończy albo sprawa wyjdzie sama.

Gość auuuuuuuu
dokładnie ale jakbys jej powiedziała o kochance ojca to ojciec by miał zal wtedy :o to jakas paranoja :(