Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tej od kupy

Myslicie, ze Sara May pisala o naszej kochanej Kafe?

Polecane posty

Gość o tej od kupy

"Gdybyście Wy - "prymitywni forumowicze" jeszcze tą swoją zajadłość wykorzystywali w miarę mądrze to rozumiem. Ale Wy nie macie żadnej wizji funkcjonowania w internecie, nie potraficie wykorzystać siły jaką daje w demokratycznym państwie właśnie internet i możliwość dyskutowania. Nie potraficie tego, bo i w życiu nie potraficie rozmawiać. Większość społeczeństwa przyzwyczajone jest do wykonywania poleceń. Nie myśli, nie analizuje, nie ma celu, poza rozmnażaniem oczywiście. Jak społeczeństwo głupie to i internauci nie lepsi. Szkoda. Bo internet jest wspaniałym medium, które daje tak wielką niezależność i wolność. Tylko trzeba umieć to wykorzystać !!! Według mnie to właśnie w internecie na forach wyłania się prawdziwy obraz społeczeństwa. Tak Polacy myślą naprawdę. Nie mogą znieść czyichś sukcesów, cieszą się z porażek, są zacofani i ograniczeni. Dlatego nie jest winą internetu, że przez możliwość anonimowości wyłania się taki a nie inny obraz głosu społecznego. To jest wina chorego społeczeństwa, które jak w lustrze odbija się na polskich forach internetowych. 90% społeczeństwa nie rozumie tego co czyta, jest pod wpływem rasistowskich poglądów, brakuje tolerancji a asem w rękawie są epitety typu jesteś żydem czy pedałem. Są oczywiście inteligentne dyskusje na forach, ale one giną w gąszczu bezowocnej i bezsensownej paplaniny polegającej na obrzucanie błotem bez żadnych argumentów, bez chęci zgłębienia tematu i bez jakiejkolwiek wiedzy. No i ilu pseudospecjalistów się pojawia z każdej niemal dziedziny. Rosną jak grzyby po deszczu. W prawdziwym życiu ze świecą ich szukać, bo siedzą zakompleksieni jak mysz pod miotłą.(najczęściej niezadowoleni ze swojej pracy, życia i bez żadnych perspektyw). " Zrodlo: http://www.lansik.pl/13416/may-znow-obraza-internautow

Gość tak ona tu pisze na kafe

ja sie domyślałam wielokrotnie że sara may pisze tu na kafeterii a może nawet stworzyła jakieś projekty

Gość ale gadaj bzdury
sara may to ta z pudelka? co slynie z tego, ze odregowuje komleksy na innych? chyba w koncu pisala os obie, jeszcze troche a moze siwat sie dowie czym poza taki idiotycznymi wspiami i wizystami u psychiatry sie zajmuje :)