Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beczkaaaaaa1289

Pytanie do kobiet od strony faceta

Polecane posty

Gość beczkaaaaaa1289

Witam! Z góry sorrki że się tu udzielam ale chciałbym się dowiedzieć opini ze strony kobiety. Wczoraj wieczorem uprawiałem sex z dziewczyną. Używałem oczywiście prezerwatyw lecz nosiłem je w portfelu około 2miesięcy a portfel noszę w tylnej kieszeni spodni więc pytanie brzmi następująco czy prezerwatywa może stracić swoje właściwości jeżeli się czasem trochę ją przygniecie? I takie dodatkowe ponieważ jestem nowicjuszem w tej dziedzinie, wczoraj był to mój pierwszy raz. Podczas sexu spuściłem się ale leciutko nawet nie poczułem w prezerwatywę w pochwie mimo to dalej uprawiałem sex. Podczas gdy wyciągnąłem członka zobaczyłem, że jest biało na ściankach wokół penisa. Czy jest możliwe, że jakieś nieznaczne ilości spermy mogły się wydostać od strony (pnia penisa) i dostać się do pochwy?? Czy zapłodnienie dopiero następuje gdy większe ilości spermy dostaną się w głąb pochwy partnerki?? Wiem może i głupie to co napisałem lecz wolę wiedzieć. Pozdrawiam i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże.

Gość wiosenny powiew
ale cały czas uprawiałeś sex w prezerwatywie ?....czy na początku nie a dopiero później założyłeś ?...bo nie do końca zrozumiałam tą kwestię ? jeśli cały czas prezerwatywa była i nie pękła to powinno być ok ...ale w przypadku gdy nie było jej to może być różnie

Gość beczkaaaaaa1289
Od samego początku byłem w prezerwatywie. Pęc to raczej nie pękła. Jak zobaczyłem, że jest biała otoczka to zdjąłem prezerwatywę poszedłem do łazienki umyłem członka i założyłem nową.

Gość fghfhft
a co to kobiety jakies znawczynie z tej dziedziny?? :O pojebało cie?? idz do apteki sie zapytaj a nie pytasz ludzi którzy nie maja zielonego pojecia - tylko zgadują jak to na tym debilnym forum bywa...

Gość kofffbojka
Artefakt_Diabła - ma w 100% rację, wiem co mówię, też tak mam często :) nie martw się prezerwatywie nic się w portfelu nie stało

Mozesz nosic prezerwatywe w portfelu ale mozesz uszkodzic ja mechanicznie (przed zalozeniem obejrzyj czy opakowanie jest cale i sprawdz date waznosci) Po wytrysku POWINIENES wyjac czlonka (m.in. guma moze sie zsunac i jest wieksze ryzyko jesli peknie), ale skoro nie pekla, raczej mozesz spac spokojnie :P

Gość beczkaaaaaa1289
Chyba będę musiał sprawdzić lepiej czy nie pękła i iść do sąsiada do ogródka hehe wolę zrzucić ten kamień z serca, ale wydaje mi się że wszysto bylo ok. A to była podobna sytuacja jaką opisuje chłaopak na tym: forum http://forum.antykoncepcja.pl/viewtopic.php?t=19018 poczułem "W pewnym momencie wydawało mi sie jakbym doszedł jednak po wyjściu z niej nie zauważyłem nasienia w zbiorniczny (ale nie sprawdzałem bardzo dokładnie). " Tylko że ja nie sprawdziłem bo uznałem że była to chwila podniecenia... Po wymianie prezerwatywy kontynuowaliśmy nadal i normalnie się spuściłem.

Gość beczkaaaaaa1289
Ile kobieta ma dni bezpłodnych i płodnych?? u mojej miesiączka zaczyna się 10 więc jest szansa że trafiliśmy na dni bezpłodne. Jak jej koleżanka wyliczała to 90% że bezpłodne a 10% że płodne. Coś takiego, nie znam się na tym.