Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potzrebujeodpowiedzi

Jakie jest krwawienie po cyklu BEZOWULACYJNYM??? - prosze o odp...

Polecane posty

Gość potzrebujeodpowiedzi

Jakie jest krwawienie po cyklu bez owulacji, czy wystepuje normalnie w terminie? i w nastepnym owulka juz bedzie? miala kiedys ktoras z was taki cykl i moze podzielic sie doswiadczeniem??

Każda kobieta miewa co któryś cykl bezowulacyjny, krwawienie miesięczne przychodzi normalnie w terminie i niczym się nie różni od zwykłego w cyklu owulacyjnym. Jeżeli kobieta w ogóle nie ma owulacji, to już zupełnie inna historia, wtedy cykle mogą być różne, ale tu już mowa o typowych zaburzeniach hormonalnych

Gość potrzebujeodpowiedzi
A jezeli poprzedni byl bez owulki i ten co mam teraz rowniez...to juz jest cos nie tak? jutro mam dostac @ i zero bolu brzucha jak zawsze itp....nie wiem czy mam sie martwic...czy mam cos z hormonami nie tak...nie wiem...

Gość cykl jest zwykle dłuższy
ja miałam często cykle bezowulacyjne, po leczeniu przeszło taki cykl jest zwykle dłuższy niż normalnie, nawet o dwa tygodnie, a krwawienie jest też dłuższe, bardziej obfite, krew jasna, bez skrzepów, niebolesne ale u ciebie może być inaczej, każdy organizm jest inny

W sumie to by sie zgadzalo...cykl byl dluzszy o tydzien, krwawienie dluzsze, bez skrzepow tyle, ze bol brzucha byl okropny jak zawsze... zawsze mialam normalnie owulacje, dni plodna bardzo latwo rozroznialam...a teraz nie wiem czemu wszystko sie poplatalo...nic nie wiem juz...

na wielu stronach jest napisane, ze @ po cyklu bezowulacyjnym traktuje sie jak krwawienie srodcykliczne czyli okres plodnosci... nie rozumiem juz ...