Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jaki jaki

Lekki krem z filtrem do twarzy

Polecane posty

Gość no jaki jaki

Witam, potrzebuję jakiegoś lekkiego kremu na lato z filtrem - taki do zuywania na co dzień. Skórę mam normalną ale zdarza jej się przetluszczać pod wpływem kremów, lub przesuszać. Tak więc nie chce nic zatykającego i powodującego świecenie. Pomożecie?

Gość Bioderma
to jest krem apteczny na dzien. Bioderma Hydrabio UV. Filtr ma 15. Jest lekki nie tworzy zaskorników. ostatnio kupiłam i jestem zadowolona. Koszt neistety ok 70 zł. Ale z ręką sercy polecam. Z tanszych aptecznych z filterm moge tez polecic Pharmaceris. Ale osobiscie nei uzywealam wiec nie wiem jak z zaskornikami.

Gość ahha66666
Ja polecam szczególnie kremy z Oriflame są delikatne i naturalne występują już nowe serie POLECAM !

Gość Kocham_wakacje
Ja też oriflame

Gość Bioderma
Osobiscie polecam przeczytac Ci sklad kazdego kremu i wtedy podjac decyzje... A dodatkowo jezeli uzywasz fluidu, to tez polecam z filtrem np Avene..

Oriflame na pewni nie zawieraja stabilnych, dobrych filtrow, wiec je sobie odpusc:O Skup sie tylko na filtrach aptecznych, czyli na Avene(szczerze polecam), La Roche Posay i Bioderma.

Gość a z filtrem i kolorem jaki
?:)

Gość no jaki jaki
Akurat jeśli chodzi o twarz to używam tylko kremu i robie makijaż oczu:) Dziekuję za radę, na ten kremik wpadłam na wizażu, tylko cena mnie odstrasza póki co. Może ktoś poradzi jeszcze coś? Co do oriflame to jakoś nie mam zaufania do katalogowych produktów

Gość Bioderma
Faktycznie jest drogi, ale bedziesz miala efekt jakiego oczekujesz. Sa jeszcze serie kosmetykow tanszych np Lirene z filtrem czy Olaya z filtrem- to ok 30 zeta max. . Ale to jednka nie to samo co kosmetyki apteczne...

Gość a z filtrem i kolorem jaki

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość iwostin
a ja polecam iwostin, krem nawilżający na dzień z filtrem SPF 20, kosztuje ok 32 zł za 75 ml, i jest bardzo dobry, ja zaczynam właśnie 7 z rzędu opakowanie, uzywam go juz bardzo dłudo i mogę powiedzieć że dobrze nawilża ale nie natłuszcaa więc świetnie nadaje sie pod podkład, jest dosyć lekki szybko sie wchłania nie zatyka porów.

Gość Rilla---
Ja również polecam iwostin, a dodatkowo kremy z serii Pharmaceris Ireny Eris, dobrane odpowiednio do rodzaju skóry. Ja używam czerwonego (na naczynka), ma filtr 15. Wszystkie te kremy do kupienia w aptece.

Gość dgfufoddd
avene hydrance optimale spf 20 - bardzo lekki, wchłania się do matu :).

Gość gf
Ziaja ma wysoki filtr...nie pamiętam? 30 czy 50 cena przystepna i nie znam nazwy polski za ok. 30 Pl po co przepłacać, jak to i tak ściema! pojedziecie do Afryki, to nawet 50 nie zadziała!

Gość blechhhh
Podobno psi kał działa świetnie grzybobójczo. Zawiera w sobie wszystkie enzymy i blokuje receptory drożdżaków dzięki którym mogą one pobierać tlen, a tym samym się rozmnażać. Jeśli nie masz psa to z pewnością jakiś Twój sąsiad. Na noc wcieraj w skórę brzucha kupke i owiń folią żeby się dobrze wchłonęło. Po kilku godzinach wszystkie potrzebne substancje się wchłoną do głębszych warstw skóry a tym samym rozpocznie się eliminacja grzyba. Po tygodniowym stosowaniu odczujesz naprawdę ogromną różnicę w samopoczuciu.

Gość no jaki jaki
No właśnie tylko wszystkie apteczne produkty sa do cery z problemami: trądzik, naczynka, bardzo sucha skóra. A ja mam raczej normalną, która czasem się przetłuści, a czasem wysuszy i nie potrzebuje jakiś bardzo super nawilżaczy. Potrzebuje zwykły krem na co dzień, który chroniłby dodatkowo moją twarz

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz