Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onomatopejajeja

czy ktoras z was...?

Polecane posty

Gość onomatopejajeja

czy ktoras z was miala cos takiego - normalne objawy zwyklego cyklu, tzn.: -w srodku cyklu owulacja, sluz lepki, rozciagliwy -przed okresem pobolewanie piersi, czasem jajnikow/ka a jednak okazalo sie pozniej, ze jestescie w ciazy? staram sie o dziecko, na razie niestety bezskutecznie, jedyna zmiana jaka zauwazylam, to czasem mam leciutki zawrot glowy, nic wiecej

Gość onomatopejajeja
up

Gość nie rozumiem ciebie
pierwszym objawem jest zwykle brak okresu.... a z lekarzem rozmawiałaś ? chodzi ci o to jakie są pierwsze objawy ciąży???????? ja miałam takie, pierwsze objawy dokładnie jak na okres, ale okresu brak - ból jajnika silniejszy niż na owulację ( miałam b. duże ciałko żółte, co potem wyszło na usg) -ból podbrzusza, takie skurcze jak na okres, ale okresu brak -pojawienie się dużych ilości mlecznobiałego śluzu bez zapachu -delikatne napięcie w piersiach i bardziej widoczne żyły, ale minimalnie - silne pragnienie, musiałam w nocy wstawać się napić, i bóle podbrzusza w nocy i nad ranem, aż się budziłam - częstsze oddawanie moczu -pozytywny test ciażowy z moczu 18 dni po owulacji - temperatura ciała pod pachą 37,2 całą dobę - wynik testu z krwi na b HCG powyżej 1500, zrobiony 20 dni po owulacji - tydzień później miałam usg i było widać żółtko i 4 mm zarodek z bijącym serduszkiem

Gość onomatopejajeja
gratuluje Ci ciazy! :-) nie rozmawialam jeszcze z lekarzem, musze poczekac, okres powinien nadejsc za tydzien, wiec jeszcze za wczesnie na jakies testy chyba bede mierzyla te temparture tylko z powodu tych zawrotow glowy mam nadzieje, ze to jednak ciaza ech, jak sie chce, to wtedy nie ma...

Gość nie rozumiem ciebie
zawrót głowy też miałam, ale tylko jeden raz, chyba kilka dni po zapłodnieniu, nie planowałam ciąży, więc nie zwróciłam uwagi, dopiero potem sobie przypomniałam, że cały dzień czułam się źle, w pracy zrobiło mi się słabo, a byłam wtedy sama, musiałam kucać z głową między nogami i nie mogłam się doczekać, żeby się położyć.

Gość nie rozumiem ciebie
test z krwi już można zrobić 10 dni po zapłodnieniu

Gość ja pierdykam
dzieki 🌻 jeszcze ktoras...?