Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuterja

Jestem w 3 miesiasu ciazy. Moja szefowa kazala mi dzisiaj malowac sciane

Polecane posty

Gość Kuterja

Dobrze wie,ze moze to zaszkodzic dziecku - te wszystkie opary. Jednak ma to gdzies - traktuje mnie zle, ale w moim stanie nie znajde nigdzie indziej pracy niestety

Gość trelemele
Nie moze cie zwolnic jak jestes w ciazy,odmów i koniec.Pozniej ludzie sie dziwią,ze kobiety w ciaży siedzą na zwolnieniach.

Gość w czasie ciazy i na
macierzynskim to nie moze... Ale jak tylko wroci do pracy to pewnie poleci, jak odmowi wykonania polecenia sluzbowego. Wiec decyzja trudna...

Gość ehfyd
A kto ci kazal zachodzic w ciaze? To tylko balast dla pracodawcy.

Gość ty jestes jeden wielki balast
:O :O ....W takiej sytuacji poszłabym na zwolnienie! A porozmawiałas z szefowa ? Powiedziałas jej wprost ,ze nie powinnas tego robić -bo niektórym głąbom trzeba powiedziec w twarz ,ze nie powinno sie tego robic w ciąży

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasasasa
ehfyd- a po co wogole są swtorzoene narządy płciowe? ;/ co za ludzie.. Ale bez pracy dziecka nie wychowasz tak jakbyś chciała.. możesz z nią pogadać jak babka z babka no..

Gość w czasie ciazy i na
to tak latwo powiedziec odmowic, isc na zwolnienie... A potem nie bedzie do czego wracac. Przeciez nie wystarczy dziecko urodzic, jeszcze trzeba je pozniej wykarmic, wychowac. A do tego praca jest niezbedna. No chyba, ze ktos wygra w totka...

NA ZWOLNIENIE MOŻNA IŚC I W CIĄŻY JEST PŁATNE 100% A JAK PÓŹNIEJ ZWOLNIĄ TO SIE ZNAJDZIE INNĄ PRACĘ, DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO

po wychowawczym i tak nie będziesz miała gdzie wrócić więc co za różnica ?

Gość w czasie ciazy i na
az tak latwo to sie pracy nie znajdzie, zwlaszcza jak sie w mniejszym miescie pracuje. Juz nie zartujcie sobie, ze to takie latwe... Poza tym mozna sobie szukac pracy, jak sa pieniadze, jest czas i nie ma dziecka. A tak... :O

nie musisz wykonywać takiego polecenia, zwariowałaś?? powiedz jej, że nie zrobisz tego, a jak zacznie sapać, to jej pogroź sądem, to ją może uspokoi. co to w ogóle za babsztyl jakiś.