Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa waszych opinii

na co mężczyźni bardziej zwracają uwagę?

Polecane posty

na twarz czy figurę? proszę wypowiedzcie się gdyby facet miał wyierac pomiędzy kobietą z nadwagą lecz o ładnej buźce, a szczupłą kobietą o przeciętnej twarzy to którą by wybrał? gdybym ja była facetem, wybrałabym tę o ładnej twarzy-kilogramy zawsze można zrzucić...

Gość szczupłą

Gość cavalier
moj facet ogolnie nie lubi chudzielcow wiec odpowiedz jest prosta:) jak ja chce przejsc na diete to specjalnie mi do domu ciasteczka z jablkami przynosi no i chuj z dieta:P

zaloze sie ze autorem jest jakis spasly mamut:-P zrozum przyglupie ze to zalezy od gustu indywidualnego chlopa jaki pysk jest przecietny a jaki ladny...moj np sadzi ze Alba to przecietniara...ale prawda taka,ze kazdy chlop wybierze szczupla,zgrabna babke niz opaslego kaszalota z celulitem i rozstepami:P

Gość a to moje zdanie
mysle ze na szupla........ jak facet widzi zajebista laske pierwsze z tylu to sie za nia ogladnie i dopiero wtedy widzi twarz a gdyby sytuacja byla odwrotna......nie wydaje mi sie ze zwrociliby uwage na puszysta kobiete....... chociaz znam taki zwiazek: on- fajny facet, poczucie humoru z wygladu tez mu nic nie brakuje a ona puszysta, ladna buzia...i sie ochajtali:-)

Gość z tego co widze na figure
Widuje bowiem zadowolonych facetow ze zgrabnymi kobietami o twarzach jak niewypal - blizny, pryszcze, kretynizm w oczach. Natomiast kiedy moja kolezanka miala nadwage, nikt na nia nie zwracal uwagi, jak schudla - nie moze przejsc spokojnie. Twarz miala i ma ladna.

cavalier, o jakiej diecie ty pierdolisz? przed chwila wrzucilas swoja fote, na ktorej wygladasz jak anorektyczka ;/ i to jest to cialo, ktore lubi twoj facet? pff

wolę miec kilka kilo nadwagi, które w każdej chwili mogę zrzucić jeśli zechcę, niż twarz jak wiedźma, której tylko operacja by pomogła ale nie chce się przekomarzac niepotrzebnie tylko poznać wasze opinie

ale chudzinka:D

Gość Tu jesteś gruba
jesteś anorektyczką?:O

Gość Sheikh
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. To balans pomiedzy cechami charakteru i urody. Przeciez najpiekniejsza nawet dziewczyna jesli ma "zły" charakter,to nigdy nie wezme takiej pod uwage. Najbardziej lubie urode ksiezniczek z dalekich krajow Perskich. Wiecie, te arabskie kobiety zawsze mnie oslabiaja:)

Gość babaznetu
a co znaczy ładna/ przystojny? to względna kwestia mój facet jest dla mnie przystojny a dla mojej siostry to wieśniak (nie ma kg żelu na głowie lakierów itp) wiec to zależy co się komu podoba czasem gadamy z facetem typu a ta ładna? I jak dlla mnie Liv tyler jest super to dla niego kaszalot i tyle w temacie

Gość cavalier
hej hej- moze na tym zdjeciu tego nie widac ale ja naprawde jestem przy kosci!

na tym zdjeciu kompletnie tego nie widac ;p wyglądasz, jakbys miala niedowage i poczatki anoreksji ;p

kości akurat widać:P chodzi mi o to, że mężczyzna wybiera między twarzą, która mu się podoba, a sylwetką w jego typie

Gość cavalier
Dear Miss radze spojrzec na to zdjecie raz jeszcze:) jest to kawal calkiem spasionego ciala nad ktorym zamierzam popracowac

Cavalier, radze wybrac sie do psychiatry! Skoncz pierdlic te farmazony, bo zaraz przez Ciebie polowa osob wpadnie w kompleksy, skoro te kosci nazywasz spasionym cialem :O Faktycznie, jakbys miala sadlo, to Twoja klatka piersiowa bylaby wklęsła, ehee...

Gość cavalier
moja klatka piersiowa nie jest wklesla tylko znikomych rozmiarow:P ja nie mowie, ze jestem gruba, mowie, ze moje cialo moglo by wygladac lepiej:) ale dobrze przepraszam juz nie bede pierdzielila farmazonow:)

Gość lalilolalalaa
to ,że ktoś ma jakieś blizny czy pryszcze czy inne drobne problemy z cera nie znaczy zaraz , że ma twarz jak niewypał jak ktoś to wyżej napisał - mam koleżankę która jest super zgrabna, i ma piękną twarz a ma conieraz przejściowe problemy z cerą (jest alergiczką) i jakieś tam krosteczki czasem są ale jej to nic nie ujmuje uroku i nie ma faceta który by się na nią nie obejrzał

Gość ja mam tradzik
i jakos moj facet caluje mnie po twarzy i mu to nie przeszkadza.. Staram sie zawsze wszystko starannie zamaskowac - nie mowie tu o tonie tapety. Waze 51,5 kg i mam 160 cm. A wiec jestem mala i przy kosci. I uwierzycie mi czy nie ale nigdy nie narzekalam na powodzenie. Faceci twierdza,ze mam fajne cialo i zebym ron Boze sie nie odchudzala. Wiec jak widac kazdy ma inny gust

Gość ja mam tradzik
Pewnie ktos zaraz powie,ze mam sie schowac... wiem,ze spotkam sie tu z wieloma zlosliwymi komentarzami... ot caly urok kafe.. Kazdy jest naprawde inny.Jedni wola chudsze inni kraglejsze.. Ja tez wole chlopakow okraglejszych bo lubie sie przytulic do takiego misia... i wiecie co... moj facet jest chudziutki jak patyczek.A mimo to kocham Go baaardzo mocno! Ma pieknie niebieskie oczy... i wcale nie jest zadnym cudem swiata.Nie jest przystojny... a ja Go kocham mimo to.Po prostu za to jaki jest

Gość maragutta
Jezu dziewczyno z fotki ty naprawde wygladasz jak przy poczatkach anoreksji. jesli myslisz ze z twoim cialem jest cos nie tak to znaczy ze to nie cialo a rozum potrzebuje pomocy

Gość frejidasjdwqjo
cavalier - jesteś tak chuda, że aż...obrzydliwa i obleśna:O Jeśli chcesz robić cokolwiek ze swoim ciałem, to przytyj...

Gość kormorando
jestes za chuda, mowie ci to jako facet. nie dziwie sie ze twoj facet probuje cie dozywiac

powtarzam po raz kolejny zdjeciu wystarczy sie zwyczajnie przyjrzec zeby zobaczyc ze nie jestem chuda!

Oho, wracam ze sklepu i widze, ze wszyscy widza to samo, co ja :D Cavalier - daj inna fote ;p

Gość vfdhyeratyw4ea
normalnie wygladasz,masz małe cycki,ale do Twojej figury pasują.