Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga19861

2 etam rozmowy do GE Money Bank placowka partnerska

Polecane posty

Czy wie ktoś czego mogę się spodziewać na 2 rozmowie, 1 rozmowę miałam z menadżerka i kierownikiem placówki i właściwie miałam wszystkie standardowe pytania plus scenka. zastanawiam się co mnie czeka na kolejnym etapie przechodził ktoś rozmowy do GE???

Gość MOZTIM
ALE NA JAKIE STANOWISKO ?

Gość MOZTIM
HMM, CHYAB CI NIE POMIGE BO NIEDAWNO uBIEGAŁEM SIE O TO SAMO Z TYM ZE NIE DO GE tylko do Getina . i wtopiłem :) ;-O

a jak u ciebie to przebiegalo bo wlasciwie to ten wlascieciel ma tez placowke partnerska getin jak mozesz to opisz pozdrawiam :)

Gość MOZTIM
zazwyczaj są tam takie pesuedo psychologiczne bzdety aby sprawdzic jak szybko reagujesz na rózne rzeczy , jaka masz osobowosc i takie tam w sumie to i tak kryteria wyborów sa baraaardzo subiektywne i jednak zalezy to od szczescia w duzej emirze

Gość taka jedna z GE
drugi etap polega na weryfikacji twojego dotychczasowego zatrudnienia. czyli beda dzwonic do twoich poprzednich pracodawcow i potwierdzac, czy faktycznie pracowalas. kolejny stos papierkow do wypelniania, ale prace wlasciwie masz juz w kieszeni.

miałeś 1 rozmowę czy 2? bo ja kompletnie nie wiem czego mogę się spodziewać, chyba nie będą mnie tego samego pytać, poza tym wymyślają bóg wie ile etapów a zarobki wiadomo jakie

poważnie będą dzwonić... heh nie spotkałam się jeszcze z czymś takie a tak właściwie to pracowałam w ge ale byłam zatrudniona bezpośrednio przez bank

Gość taka jedna z GE
mialam 1 rozmowe, zadzownili jakies 2 tyogdnie pozniej powiedziec, ze przeszlam pierwszy etap. pozniej wlasnie weryfikowali moje zatrudnienie, a pozniej kazali przyjsc do pracy po prostu. ale faktycznie, bylam rekrutowana bezposrednio przez bank, nie przez posredniaka.

aha no to przez bank tez sprawdzali moje wczesniejsze zatrudnienia . ehh może ktoś z partner ge się wypowie, ja tez miałam 1 rozmowę jak byłam zatrudniona przez bank, a teraz placowka partnerska wiadomo mniejsza kasa, mam nadzieje że nie beda wymyślać bóg wie czego

aha i nie chodzi mi o pośrednika w sensie pośrednictwo pracy tylko o placówke partnerską GE tam panuja troszke inne zasady