Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Gdzie szukać faceta, który spełni moje wymagania i nie będzie się mnie bał?

Polecane posty

Gość ultra_Dżordż_4
Lady no coz nie Ty jedna masz problem w zwiazku z wysokimi wymaganiami. Coz jednak mozna zrobic, gdy stara niezmordowana sila natury (ubrana w nowoczesne szaty) kaze szukac tego "najlepszego okazu". Nic w tym dziwnego. A czy przyjdzie Ci zyc samej? Czy lepiej samej, czy nie do konca zadowolonej? Dylematy. Ja tez mam podobny problem, tylko w moim przypadku chodzi bardziej o idealne "wypoziomowanie" :) Nie udaje mi sie znalezc kobiety "normalnej z paragrafem", czyt. niepostrzelonej, a jednoczesnie z artystycznym zacieciem, zrozumieniem pewnych "glebszych" bodzcow zmyslowych, ktora odnajduje sie w KAZDEJ sytuacji i ma tak wiele obliczy, jak ja, a jednoczesnie gdy chodzi o sedno, to jest "zwykla" osoba, ktora ciesza male, zwykle rzeczy, odnajduje radosc w codziennosci, jest bepretensjonalna itd. Ktora potrafi byc szalona i liryczna, ktora chce zyc na dobrym poziome materialnym, ale kasa nie przeslania jej calego systemu wartosci, dla ktorej tak samo wazne jak praca jest zycie rodzinne, ktora lubi rzeczy i przezycia zarowno proste, jak i wysublimowane. No i do tego wszystkiego pociaga mnie fizycznie :) Dla ktorej wspolne przyrzadzenie posilku bedzie fajna zabawa, ktorej sie nie boi, a ja pozmywam gary! :) Po powyzszym opisie chyba wiadomo, ze bede sam :) Co takie zycie! Za duzo filmow. Ale Tobie zycze powodzenia, zeby jakis niebanalny biznesman sie trafil po Harvardzie ;), ktory dotrzyma Ci kroku. Swoja droga wlasnie zastanawiam sie, czy nie jestes odobna do mojej kuzynki, ktorej wszystko przeslania kariera i to jest pasja, ktora zajmuje jej cale zycie i cala energie - najlepsze uczelnie, 10 jezykow, ciagla delegacja itd. Niewiele osob jest w stanie zyc z takim partnerem.

Nie wiem czy wcześniej pojawiło się takie pytanie ale nie chce mi się wertować wszystkich wypowiedzi. Mianowicie jakie studia są dla Ciebie prestiżowe? Uniwersytet Gdański się zalicza ? :)

skąd wiesz wieśniaku jakie ja mam wykształcenie - nie moja wina , że abyś mnie zrozumiał muszę się zniżać do tak żenującego poziomu :D

Gość ofermm a
ładna lala trzeba przyznać. dziwi mnie tylko dlaczego tak kategorycznie odrzuca sponsorów. bądź co bądź to są faceci którzy znają swoją wartość (a takich ponoć szuka) a co ważniejesze wspólnie możecie ustalić TWOJĄ WARTOŚĆ. :D

Czemu odrzucilas goscia,ktory byl fajny,ale mial tylko wyksz. srednie? Na kasie ci zlaezy czy jak? Bo przypominam,ze tkaie wyksz. wcale nie oznacza waskich horyzontow czy Bog wie czego. PS Czytalam tylko 1wszy post,przez reszte przebrne pozniej.

Gość Sheikh
"Ja też miałam zawsze bardzo wysokie wymagania, więc sobie wyrwałam takiego, który im sprostał i już. Gdybym czekała, aż zostanę odnaleziona jak ta perła na plaży , to dawno skończyłabym obśliniona przez jakiegoś oblecha sponsora" I takie wojowniczki podziwiam:) CiociuZłaRado >>> jestes świetna:)

Gość Dlatego wiejski filozofie
Poniewaz nie masz, czujesz się sfrustrowany, swoje skryte żale wylewasz na topikach. Dostajesz za to po d u pie, co powieksza twoją frustrację kółko się zamyka ;)

Gość ultra_Dżordż_4
aee o ile sie nie myle, to ten gosc po szkole sredniej wymiekl, nie ona

Niunia Ty nawet porządnego wyzwiska nie potrafisz wymyślić, a czarujesz że masz jakieś wykształcenie :) he he postaraj się kobieto :)

To mogla o niego powalczyc :P Zreszta,co ja tam wiem ;) ''Robię to w drodze wyjątku, bo nie chwalę się w internecie moimi zdjęciami. Zdjęcia będę usunięte za parenaście minut. Są to moje dwie fotki z kwietniowej sesji: http://www.voila.pl/247/xaffk/ '' N o ijuz nie ma fotek? ja tez chce zobaczyc! zostaw chociaz na 24 godziny.

Lady in White -> bark Ci odwagi czy uwagi by nam powiedzieć z czego jesteś dumna, co osiągnęłaś w życiu, co czyni Cię pewną siebie?

Gość to pokaż zdjęcie
Niunia skończ, bo bronisz jej bardziej niż ona samą siebie, może nie bądź mądrzejsza za kogoś? To żenujące, a jedyną osobą, która robi tutaj "najazdy" i to na innych jesteś Ty. Autorko, może przestań chodzić z głową wysoka uniesioną, masz fajną, delikatną urodę, na pewno na to jest wielu kandydatów, może warto dokładniej patrzeć, bo nie sądzę, że wszyscy to idioci. Daleko Ci do różowej parówy zatrzaśniętej w solarium, czyli ideału przeciętnego Polaka. A za mną oglądają się zawsze i wszędzie, to znaczy, że jestem bardzo ładna? Wątpię. Też miałam pracować w modelingu, jak byłam młodsza na każdych wakacjach chodziły za mną baby z agencji. A zapewniam, nie jestem piękna, ani nic blisko tego :D. Ale na pewno Ty jesteś ładna, ale jak mówię na tym bym się nie skupiała, nie odstraszasz wyglądem, co najwyżej możesz kwaśną miną :P

Gość Sheikh
ofermm a >>> prosilem wczesniej niunieeee a teraz Ciebie. Nie przeginaj paly:)

"Dlatego wiejski filozofie Poniewaz nie masz, czujesz się sfrustrowany, swoje skryte żale wylewasz na topikach. Dostajesz za to po d u pie, co powieksza twoją frustrację kółko się zamyka" Tak tak :) jestem sfrustrowaną pnnicą po 20 :) he he no postaraj się o coś lepszego :)

"...postaraj się kobieto" - niby dla kogo mam się starać?? Chyba nie dla ciebie patafianie?? :D:D

Gość gggggooooo
jesteś piękną kobietą:)

Nie chce mi się dla ciebie starać, nie jesteś dla mnie żadną inspiracją, nie chce mi sie z tobą gadać, wiejski filozofie :O ;)

Gość to pokaż zdjęcie
Niunia nudzisz się? :o

"patafianie??" he he to słowo mieści się w podstawowych 2500 jakie ludzie używają. Spróbuj może coś z wyższej półki :) A może Cię to przerasta :D

"Dlatego wiejski filozofie Nie chce mi się dla ciebie starać, nie jesteś dla mnie żadną inspiracją, nie chce mi sie z tobą gadać, wiejski filozofie" Uuuu już wymiękasz?? :) Cienka jesteś :)

taaaak, nudzę się...- masz mi coś do zaoferowania?? Jakąś rozrywkę?? :D:D

Gość Sheikh
CiociaZłaRada >>> cala przyjemnosc po mojej stronie :)

Gość blapblapblap
lady, wklej jeszcze raz zdjecie...dopiero teraz zainteresowałam sie tym topikiem, a ty juz zdjecie usunełas

Gość ultra_Dżordż_4
niunia poziom Twych wypowiedzi jest zenujacy nawet jak na standardy internetowe

Gość phi____
Lady, jak widzę, Twój facet musi mieć przynajmniej ze dwa metry wzrostu, urodę filmowego amanta no i kasy jak lodu na Sptisbergenie. Weź zejdź lepiej na ziemię. Ale takiego księcia szukać możesz. Twoje prawo...

Gość ofermm a
"nie odstraszasz wyglądem, co najwyżej możesz kwaśną miną " naprawdę ci się tak wydaje? bo takie właśnie wrażenie odniosłem z tego zdjęcia. twarz bardzo ładna ale mina jakaś taka jakbyś robiła światu łaskę że zaszczyca go swoją obecnością.

"Uuuu już wymiękasz?? Cienka jesteś " Rozmowa z tobą to żadna atrakcja, przegadać ciebie - żadna satysfakcja :O Chwalisz się super żoną, a na forum kłócisz się z innymi kobietami, robisz im przykrości, złośliwości. Burak klasy "B"