Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Gdzie szukać faceta, który spełni moje wymagania i nie będzie się mnie bał?

Polecane posty

Gość ofermm a
żeby dopełnić obrazu: z czarnymi pazurami, żółtymi zębami popijającego denaturat pod sklepem?

Gość bbbbbbbbbbn
mi imponują ludzie ciekawi, posiadający zainteresowania,oczytani:) co nie znaczy ze są ode mnie lepsi-bo też mam fajne zainteresowania i dużo czytam nie szukam kogoś kogo będę uważała za lepszego a ja be dę przy nim ta gorsza-szukam ludzi o zbliżonych do moich zainteresowaniach i poglądach, w których towarzystwie się dobrze czuję:) jeśli chodzi o mężczyzn jest to samo-nie imponuje mi prezes dlatego że jest prezesem

Gość bbbbbbbbbbn
argument typowy dla kafe-tak przejaskrawić że aż nie ma z czym dyskutowac:O🖐️

Gość ofermm a
"jeśli chodzi o mężczyzn jest to samo-nie imponuje mi prezes dlatego że jest prezesem" jak to mówiła moja matka: bujać to my, ale nie nas. oczywiście że samo "prezesowanie" nic nie znaczy. bo można być sobie prezesem własnej spółki z o.o. i znaczyć mniej niż murarz. ale ja mówię no "normalnym prezesie" o stanowisku z którym wiąże się władza, pozycja, prestiż, pieniądze. i dla kobiet taki facet będzie z pewnością bardziej atrakcyjny niż wcale nie głupszy czy mniej "interesujący" nauczyciel polskiego z pensją 1500 na miesiąc. tak to po prostu działa. i właśnie z tego powodu nasza autorka nie może sobie znaleźć chłopa.

Nie spełniasz moich wymagań. Nawet nie musimy się oglądać. Szkoda :P

Gość Antek Bereda
No i jak idą poszukiwania? :)

Gość pura
ale z ludzi wychodza kompleksy. Wiele dziewczyn nie moze znalesc mezczyzny na swoim poziomie, a gdy dziewczyna otwarcie przyznaje, ze tak jest, to juz chordy kolesi i dziewuch z kompleksami agresywnie ja atakuje... to potworne!!

Gość anna132
może spróbuj na gochat.in, fajne miejsce zeby kogos poznac