Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia3101010

Ktostki podczas brania tabletek

Polecane posty

Gość Lidzia3101010

Hej, Czy któraś z was miała taki problem? Od prawie roku biorę tabletki antykoncepcyjne Yasminelle, ogólnie czuje sie po nich bardzo dobrze, nie bolą mnie piersi, nie przytyłam i ogolnie wszystko jest super tylko... Od jakiegoś czasu tak moze 3 miesiące wyskajują mi na dekoldzie i plecach krostki, takie małe, białe krostki które łatwo można wycisnąć, powiem że nawet "strzelaja" (przepraszam za okreslenie ale tak jest :() Najpierw było ich wiecej na dekoldzie, teraz przerzuciły się na plecy :(

Gość domi8
ja mam to samo tylko po jeanine,biore 2 opakowanie i powoli zaczynaja znikac.Na dekoldzie mi poznikaly jeszcze na plecach troche jest.Smaroje czesto tonikiem je

Gość Lidzia3101010
No właśnie, przy drugim opakowaniu to jeszcze bym zrozumiała, ale nie przy hmm ok 12 :(

Gość ona dla ciebie123
ja biore cilest i cere mam idealna od samego poczatku ich brania,

Gość dakota-dakota
Możliwe, że masz jakieś inne zaburzenia hormonalne. A może to zwyczajnie reakcja na słońce - w końcu jest ciepło i wystawiamy dekolty, plecy na słońce, co może powodować podrażnienia.

Gość Lidzia3101010
To na pewno nie jest od słonca, widze , że podczas przerwy w braniu krostek nie ma, pozniej na nowo wyskakują. Jak myślicie zmienic tabletki? Boje sie że od innych mogą wystąpić inne skutki uboczne ;/

Gość dakota-dakota
Tez biorę Yasminelle i nie mam najmniejszych problemów ze skórą... Nie wiem, czy takie krostki i wypryski są wystarczającym powodem by zmieniać tabletki na inne. Co w momencie, jeśli się okaże, iż nowe tabletki powodują poważniejsze skutki uboczne? Będziesz musiała wrócić do Yasminelle, ale wówczas już nie masz gwarancji, czy będą tak samo tolerowane jak obecnie.