Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rydzka

Smażone ziemniaki- podajcie sposób żeby były chrupkie.

Polecane posty

Gość Rydzka

Nigdy nie udaje mi sie ich usmazyc zeby byly chrupkie, fajnie spieczone. Jak to zrobic????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 156 cm wzrostu
kup se czipsy :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wazny jest GATUNEK ziemniaków
to tak samo jak z jabłkami i truskawkami: jedne na przetwory inne do jedzenia na deser

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdykam
jejku! wlewasz na patelnie troszke oleju, wrzucasz pokrokone ziemniaki i smazysz tak dlugo az sie zarumienia i zadowoli cie ich kolor tyle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdykam
pokrojone* - mialo byc ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 156 cm wzrostu
ale muszą być cienko pokrokone ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
najpierw ugotuj ziemniaki, ale żeby się nie rozlatywały. Niech ostygną i "poczekają" ze 3 godziny. Póżniej masełko na patelnie i ziemniaki w talarki pokrojone. duży ogień. nie przewraacaj ich co chwilę, bo się rozlecą. smaczenego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 156 cm wzrostu
Ale ja ci powiem - NIE RÓB TEGO!!! To jest bardzo niezdrowe!!! Unikaj smażonego...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×