Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia11186

mam 17 lat i jestem w ciazy

Polecane posty

czy jest ktos z dziewczynek mlodszych na forum??? dzisiaj dowiedzialam sie ze jestem w pierwszym tygodniu ciazy niewiem jak mam to powiedziec chlopakowi a nie mowiac juz o rodzicach:(:(:(

Gość pierwszy tydzien
a kto ci potwierdził tak wczesną ciąże??

w pierwszym tygodniu? skąd się dowiedziałaś o tak wczesnej ciąży? a po drugie 1 tydzien to jeszcze nie ciąża :) zapłodnienie to 3 tydzień. a pierwszy to Twoja ostatnia miesiączka. prowokacja??

Gość pierwszy tydzien
hmmmmm

Gość pani derektor
tjaaaa...pierwszy tydzień ciąży... coraz bardziej niedouczone te dzieci od prowokacji :|

Gość 1 tydzień to nie ciąża
tylko okres. jak się zapłodnisz za 2 tygodnie to będzie ciąża. 3 tydzień :O a jak nie to spodziewaj się kolejnej miesiączki za miesiąc

Gość chyba ktoś się za dużo seriali
naoglądał :-) w pierwszym tygodniu ciązy hahahahwhahahah dobre :-D test ciążowy wykryje ciąże najwcześniej w 2 tygodnie od zapłodnienia a lekarz jest w stanie potwierdzić tą ciążę ok 4 tygodni od zapłodnienia (minimum) więc dziecinko zamiast wypisywać bzdety na kafe weź lepiej książkę z biologii i poczytaj troszkę :-D

robilam test i wyszedl pozytywnie tak mi sie wydaje ze pierwszy bo kocham sie z chlopakiem co tydzien a jak w tamtym tygodniu robilam to byl negatywny, nie znam sie na tym wiec dlatego mowie ze pierwszy

Gość pierwszy tydzien
no nie dziwie sie ze sie nie znasz ale uprawiac seks tak wczesnie to wiesz jak sie robi więc poczytaj troszke dziecko :)

:O OMG rozumiem jak w miarę dojrzałe 17-18 latki z ciąże zachodzą, ale widzę że Ty pojęcia nie ma o jakikolwiek biologii i o ciąży. ja mam 19 lat i to 5 mc, ale takich bzdur jakie Ty piszesz powstydziłabym się mając 14lat... idź lepiej do lekarza, pogadaj ze starszymi, bo forum to kiepskie miejsce na takie zwierzenia

Gość serceslonce
o kurde c o tydzien robisz test?co tydzien bez zabezpieczenia to na co liczylas ,ze znowu sie uda?

co tydzień test= 60zł na miesiąc. dobre tabletki anty=30-40 zł na miesiąc

Gość pani derektor
ja ci powiem dlaczego wyszły ci dwie kreseczki: bo się wynik sprawdza po 5 minutach, a nie po 35 :P kiedy miałaś ostatnio @?

Gość pierwszy tydzien
o właśnie dobre pytanie :P

Gość pierwszy tydzien
i nie wiesz peewnie co napisac-załosne :o

Gość pani derektor
pewnie szuka na wikipedii, co odpowiedziec, żeby wyszło wiarygodnie :P echhhh, te dzieci neostrady ]:->

Gość pierwszy tydzien
alez jaką sensację?? chyba nikogo to nie rusza bo takich jak ona to tu troche jest :) nie wiem czy myslała ze bedziemy jej gratulowac :D albo współczuć?

ale dzialala z takim zamiarem :P.....moze myslala,że jakaś kłótnia wyniknie pomiędzy forumowiczkami - w koncu na kazdym takim topicku dochodziło do różnicy zdań.

Gość pierwszy tydzien
racja :) szkoda,ze sobie już poszła myslałam,ze poprawi mi sie humorek :)