Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwinona mama

sluz w kale

Polecane posty

Gość zmartwinona mama

dziewczyny mam problem mojn syn od kilku dni byl przeziebiony katar wieczorami kaszel ale zadnych lekow nie dawalam byl wesoly bawil sie nie goroczkowal , az do dzis dzis rano zaczal wymoitowac strasznie co 10 min i tak przez 4 godziny :( pojechalam do szpitala tam zbadli malego dali antybiotyk ale nie pwoeidzieli co mu jest :( tak naprawde nie wiedzieli chyba ,syn byl w okropnym stanie zasypial na rekach , poprostu nie mial sily stac na nozkach :( dali mu baletke na wymioty i stan sie poprawil soedzilam 4 godziny w szpitalu :( po powrocie do domu zaczela sie biegunka :( doslownie leje sie z niego od kilku godzin i jest w kupce mnustwo sluzu :( poradnia lekarska juz zamknieta (mieszkam w UK) maz wrocil z nocki nie poszedl spac tylko siedzial z nami w szpitalu teraz spi bo znow o 18 na nocke idzie :( nie wiem co robic maly czuje sie lepiej chodz jest oslabiony ale ten sluz mnie martwi :(

może przechodzi zakażenie rotawirusowe. Nie dopuszczaj do tego, zeby się odwodnił!!! Poj go, choćby łyżeczką. Nie musi dobrze zjesć - musi jak najwięcej pić. Sluz czesto jest przy biegunkach, a moze to efrkt działania antybiotyku. Jedzcie jeszcze raz. Moze cos powiedzą.

ten sluz moze byc od przeziebienia albo od alergii albo jeszcze cos innego. jak maluch czuje sie lepiej to sie nie martw jutro pojdziesz do lekarza i sie dowiesz co tto jest

Gość zmartwinona mama
synek na szecie pije duzo siezi po kocykiem z butekla wody w buzi :) antybiotyk dopiero przed chwilka podalam pierwsza dawke wiec to nie od tego bo sluz byl wczesniej zaczekam do jutra i pojde do lekarza a dgyby sie cos dzialo pojade do szpitala dziekuje za odpowiedzi