Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuswiadomiona

Czy można uprawiać seks w ciąży?

Polecane posty

Gość nieuswiadomiona

pytanie jw.-kobietki proszę o poważne wypowiedzi,może to śmieszne,ale jestem laikiem w tej sprawie, oczywiście wydaje mi się, że można, że nie ma przeciwwskazań, ale od kiedy jestem w ciąży jakoś tak boję się współżyć, może mam jakąś barierę psychiczną, sama nie wiem o co chodzi

kochaj i szalej nie pytaj co dalej! ja jestem w 5mc i jak na razie robię wszystko to co kiedyś tylko dwa razy więcej :) bo taka ochota :)

Gość jasne że tak można
jasne, że można, pod warunkiem, że nie masz przeciwwskazań od gina ! ja też mam dwa raazy większą ochotę, mąż zachwycony ! :) trzeba korzystać póki można :), bo po porodzie to wiadomo, przerwa na jakiś czas

Gość nieuswiadomiona
Dzięki dziewczyny za odpowiedź.pozdrawiam:)

Gość pani derektor
kurcze, 8 miesięcy (no bo w 9mc to tak już nie za bardzo) bez konieczności zakładania gumki...hulaj dusza!

Gość ale wam zazdroszcze ja odkad
jestem w ciazy to moje libido jest na poziomie minus sto...seks moglby dla mnie nie istniec, co wcale, a wcale mi sie nie podoba...Wszedzie pisza, ze ciezarne czuja wieksza ochote na seks, a u mnie wlasnie wrecz przeciwnie :( Jestem w 30 tc i od poczatku tak mam...:(

Gość nieuswiadomiona
ja też tak mam...zmęczona, a seks jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę-jestem dopiero w 10 tyg

ja do 12 też nie miałam ochoty... a od 13....ojjj :) teraz jestem w 20 i to jest szaleństwo :)

Gość nieuswiadomiona
hehe, więc pozostaje mi nadzieja, że moje libido wzrośnie po 12 tyg:) pozdrawiam

Gość jasne że tak można
najprawdopodobniej tak, mi też wzrosło od 13 tc, aż sama się dziwiłam , bo wcześniej często było poniżej zera :)