Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miły ON

jak szybko podniecić KOBIETĘ

Polecane posty

Gość Miły ON

proszę o RADY

Wystarczysz ty, nawet bez dotyku. Bądź stanowczy, ale nie nieugięty. Zdecydowany i pewny siebie, ale nie zarozumiały. Podejmuj decyzje licząc się z nią, ale zachowując niezależność. Idź przodem, żeby bezpiecznie mogła podążać za tobą. Potem wystarczy jedno słowo, żeby szybko podniecić kobietę... ale ty tego nie zrozumiesz, ty chcesz szybko ;)

Gość dlwjeew
zaqwerty ma calkowita racje, wystarczy ze powiem jej zaraz zrobie Ci to .... albo, zlape ja za kark i stanowczo powiem chodz moja dzi... bede Cie jeba..... w obu przypadkach moja ukochana ma mokro w kilka seksund :) ale na takie cos trzeba sobie zapracowac ....

Gość Jachcedlugiseks
Mnie podnieca pieszczenie piersi + 1 ręka smerająca po cipce. Mokra w minutę :D.

Powied z jej cos brutalnie erotycznego .Zacznij od ty suczko

Gość rozpalacz kobiet
najlepiej rozpalić kobietę naftą i podpałką do grila, nie polecam oleju napędowego:(

Gość kasiekasdfsgteh
A ja jade na 43 dni na zbiory.... i zarobie więcej oklo 5 tys...

zajebista odpowiedź i na temat! :) ja jade na zbiory :D a ja na rozbiory :P

bądź zdecydowany. ja najbardziej lubię taką kolejność: 1.całowanie po szyi z dotykaniem piersi; 2.lizanie, ssanie sutków (momentalnie robię się mokra, czyli zamierzony efekt już osiągnięty) 3. zabawa cipką (najpierw ręką, potem ustami). tak lubię najbardziej, ale podniecam się też gdy mój facet nagle wkłada mi rękę w spodnie i zaczyna się bawić- to bardzo podniecającę....

Gość Fik mik

Ja staram się rozpalić moją kobietę w jeden sposób który zawsze działa.  

Po 1. Nie ma takiego słowa jak SZYBKO ! Szybko to możesz obiad zrobić. Im dłużej trwa gra wstępna tym lepiej. 

Po 2 . Zawsze rozbieram ją przy ścianie bo co to za atrakcja rozbierać ją w łóżku?  Lubię jak po rozebraniu delikatnie! przycisne ją do ściany bo ściana zimna odbiera jej oddech to jest bardzo podniecające (ale jeśli przycisniesz ją całą to już po ptakach nie masz szans na fajny wieczór )  Następnie odwracam ja piersiami delikatnie do ściany jej włosy kładę na ramię i delikatnie całuje jej szyję delikatnie muskam ale stanowczo.

Po 3 kiedy już jest rozebrana  twarzą do mnie całuje przód szyjkę piersi delikatnie całuje ale tak żeby jej nie gryźć bo to nic przyjemnego ( pomysl że ona mogłaby Cię ugryźć.  Raczej słabe uczucie ) piersi są najlepsze bo jesli robisz to dobrze i odpowiednio długo a nie 2 sekundy to ona oszaleje gwarantuje. Następnie jak już oszaleje to stając dalej przy ścianie dotykając jej piersi schodzisz nizej niżej i niżej (sam wiesz gdzie) nie pchasz jej tam jęzora tylko znów delikatnie całujesz tak żeby jej pokazać że chcesz żeby było jej dobrze ale nie teraz nie w tej chwili że na wszystko trzeba poczekać im bardziej przeciagasz jej czekanie na seks tym bardziej ona będzie strzelać z rozkoszy potem.  Najlepiej jeszcze żebyś dal jej klapsa nie mocnego ale stanowczego. 

Po 4 zaslaniasz jej oczy im mniej widzi tym większe ma bodźce najlepiej żebyś miał 2 chustki do wiązania bo druga ci się przyda do zaslonięcia ust . Spogladasz jej głęboko w oczy szepnij jej coś fajnego do ucha kładziesz ją do łóżka. Delikatnie i pomału ja całujesz i dotykasz w każde miejsce ona będzie chciała więcej ale ty bądź twardy to ty wydajesz polecenia nie ona i kiedy jej ciało będzie płonąć przejdź do ataku. 

Gość Polak

Pokazać plik banknotów o dużych nominałach. Zresztą zapytaj Niemców, jak oni to robią - na "naszym" Śląsku i Pomorzu...

Dać kartę bankomatową wraz z pinem ... ale nie sprawdzałem :)

Gość gościu

A jak doprowadzić kobietę do stanu w którym ciągle chce jeszcze? ciągle jej mało ? 😉

Gość Gość
27 minut temu, Gość gościu napisał:

A jak doprowadzić kobietę do stanu w którym ciągle chce jeszcze? ciągle jej mało ? 😉

Zabrać kartę bankomatową i codziennie wydzielać pieniądze 😏