Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Depilacja

Polecane posty

po depilacji maszynka do golenia wyskakuja mi male krostki co robic by sie nei pojawialy. wiem ze najlepszym rozwiazae bylaby depilacja woskiem niestety moaj skora nie akceptuje tego bo po wosku strasznei piecze i swedzi

Myślę, że duże znaczenie ma to, w jaki sposób golisz nogi. Może powodem podrażnienia jest pianka lub inny preparat, którego używasz do depilacji? Radziłabym zrobić dokładny peeling przed depilacją, stosować wyłącznie delikatne kosmetyki i zadbać o to, by dokładnie natrzeć nogi po goleniu łagodzącym balsamem. Powinno pomóc :D

Tu nawet nei chodzi nogi tylko o bikini. :) a gole sie w nastepujacy sposob wanna ciepla woda duzo piany najpierw sie wymaczam jakies 30 minut pozniej gole sie na mydlo nawilzajace.

Gość kosmetyczka21
z bikini jest zawsze problem, szukaj w kosmetykach po depilacji aloesu, drzewa herbacianego, przy wosku włoski lubią wrastać i jest jeszcze gorzej

Gość pralina
krem zastosuj

Gość gość
ja tez mam krostki zawsze po depilacji, mocne i czerwone, niesamowicie swędzące bez względu na to jaką maszynką się golę, czy używam pianki/zelu i czym smaruje po itp. Taka skóra chyba.